ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στον εξαιρετικά απαιτητικό Ιανουάριο ο Μάντζιος, προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από την περασμένη Κυριακή με τον Άκη Μάντζιο να τους προετοιμάζει για τον εξαιρετικά δύσκολο Ιανουάριο που πλησιάζει.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα κληθούν να δώσουν έως και… 9 αγώνες από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 του μήνα, εφόσον ξεκινήσει και το Κύπελλο.

Ένα πρόγραμμα… Γολγοθάς, στον οποίο ο Άκης Μάντζιος έχει ανάγκη να έχει στην διάθεσή του, όλο το υπάρχον “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, συν όποιον αποκτήσει η διοίκηση, ως μεταγραφική ενίσχυση. Αυτός είναι κι ένας λόγος που θέλει έτοιμους παίκτες από το μεταγραφικό “παζάρι”.

Και δεν είναι μόνο οι προσθήκες, αλλά και ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών, ελάχιστες βέβαια στον αριθμό. Ήδη φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντάτκοβιτς που δεν είναι στις βασικές επιλογές του 52χρονου προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής.

O προπονητής του Άρη, περιμένει παράλληλα νεότερα για τους Έργκυς Κάτσε και Τζίμι Τζέγκο, καθώς και χθες ο πρώτος συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Αυστραλός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

 

 

To Top