ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα προφίλ των δύο σέντερ φορ που έχουν ξεχωρίσει στον Άρη…

Ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη τον Ιανουάριο, με τους “κιτρινόμαυρους” να εξετάζουν με προσοχή δύο περιπτώσεις φορ, που έχουν ξεχωρίσει έναντι των υπολοίπων.

Το όνομα του Άνχελ Γκερέρο, υπάρχει στην μεταγραφική λίστα του Άρη, παρότι καθημερινά φαίνεται πως χάνει έδαφος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται ενδεχομένως και ψηλότερα στην λίστα από τον Ισπανό της Νότιγχαμ.

Πρόκειται για δύο φορ περιοχής, σχεδόν συνομήλικοι, κάτω 30 ετών αμφότεροι. Παίκτες που έχουν το απαραίτητο ύψος για να απειλήσουν κάθε αντίπαλη άμυνα και από τον αέρα.

Ο ένας εκ των δύο, του οποίου μία ενδεχόμενη μεταγραφή θα προκαλέσει αίσθηση, είναι αρκετά έμπειρος για την ηλικία του, με παρουσία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η Πρέμιερ Λιγκ και η Λα Λίγκα. Το μόνο του μειονέκτημα, το γεγονός πως φέτος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο έτερος φορ, μπορεί να μην έχει την ανάλογη εμπειρία, αλλά είναι μία περίπτωση πολύ ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, έχει ένα “γεμάτο” πρώτο μισό σεζόν μέχρι στιγμής σε συμμετοχές και γκολ, παρότι αγωνίζεται σε χαμηλότερο επιπέδου πρωτάθλημα.

Αμφότεροι έχουν σε ισχύ συμβόλαια με τις ομάδες τους και μένει να ξεκαθαρίσει με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να έρθουν στον Άρη.

Παράλληλα, θα πρέπει και ο ίδιος ο Άρης να αποφασίσει αν αυτές οι περιπτώσεις παικτών είναι οι κατάλληλες για τα δεδομένα της ομάδας, την δεδομένη χρονική στιγμή.

To Top