Γκολάρα ο Σακίρι, 4-1 η Λίβερπουλ την Μάντσεστερ (video)

Η Λίβερπουλ συνέτριψε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ. Τρομερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Σακίρι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε προειδοποιήσει τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι το… τουρ στις ΗΠΑ μπορεί να περιλαμβάνει μερικές βαριές ήττες. Η Λίβερπουλ φρόντισε να τον… επιβεβαιώσει. Έχοντας αποφασίσει να παραταχθεί με την “κανονική” της μεσοεπιθετική γραμμή, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε με 4-1 τη γεμάτη απουσίες Μάντσεστερ, κάνοντας… πάρτι στο Αν Άρμπορ του Μίτσιγκαν.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Μανέ – το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ – με τον Αντρέας Περέιρα να ισοφαρίζει 5 λεπτά αργότερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η Λίβερπου ξέσπασε.

Η είσοδος του φορμαρισμένου Ντάνιελ Στάριτζ έδωσε πνοή στην ομάδα του Κλοπ, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει το 2-1 στο 66′. Έξι λεπτά αργότερα, ο Σέγι Ότζο με πέναλτι έκανε το 3-1, για να έρθει ο Σατσίρι στο 82′ να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι.

Δείτε στιγμιότυπα και την γκολάρα του Σακίρι στο 7:00

To Top