«Γκολ – γκολ» για τη Γερμανία, νίκη με «over» για την Ολλανδία

Βραδιά με αρκετά γκολ προμηνύεται για απόψε, αφού τα πάντα είναι ανοιχτά στον Β’ όμιλο του Euro 2012, με τη Γερμανία να προδιαθέτει για ισοπαλία με γκολ, αλλά και με την Ολλανδία να τα παίζει όλα για όλα στην τελευταία της ευκαιρία. Διαβάστε όλες τις προτάσεις του Betarades.com

Οι χθεσινές εκτιμήσεις δεν επαληθεύτηκαν, εξαιτίας του… Γιώργου Καραγκούνη, αλλά σημασία έχει η μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας! Από απόψε, επανερχόμαστε στα κέρδη, με τα παιχνίδια του Β’ ομίλου…

Στην σύγκρουση Πορτογαλία – Ολλανδία, οι «οράνιε» είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και η καλύτερη επιλογή είναι να ποντάρουμε στο «διπλό» (ενδεικτική απόδοση 1,94), αλλά με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας (draw no bet).
Επιπλέον, συνιστάται ανεπιφύλακτα το ποντάρισμα στο «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,86).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Πορτογαλία – Ολλανδία!

Στο Δανία – Γερμανία, ο βασικός άξονας είναι το «γκολ – γκολ», που δίνει ενδεικτική απόδοση 1,80, αφού αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι. Με δεδομένο όμως ότι οι Γερμανοί εξασφαλίζουν την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία, γι’ αυτό αξίζει ένα συγκρατημένο ποντάρισμα στο «Χ» (3,85).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Δανία – Γερμανία!

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα, στο Πορτογαλία – Ολλανδία είναι πιθανό ένα ακριβές σκορ 1-2 (10,00) ή ακόμα και 2-3 (29,00), χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η ανατροπή «1 ημίχρονο / 2 τελικό» (34,00), ενώ στο Δανία – Γερμανία επιλέγουμε το ακριβές σκορ 1-1 (8,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Οι ευκαιρίες για κέρδη δεν τελειώνουν εκεί. Αργά τη νύχτα, η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Αρσενάλ Σαραντί για το πρωτάθλημα Αργεντινής και προβλέπεται… «ξερός» άσος (ενδεικτική απόδοση 1,84).

Μεταμεσονύχτια δράση έχουμε και στο ΝΒΑ, με την αναμέτρηση Μαϊάμι – Οκλαχόμα, όπου το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων παρότι παίζονται με μειονέκτημα -3,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,85). Επίσης, καλή ιδέα είναι το «over 191,5 πόντους» (1,85).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top