Ξανά «στη γύρα» ο Γιάκομπ

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και πάλι ο Βικτοράς Γιάκομπ, στον οποίο η Κονκόρντια Κιάζνα δεν πρόσφερε ένα νέο συμβόλαιο που θα τον ικανοποιούσε, παρά την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει σ’ αυτήν.

Ο 32χρονος φορ, που δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Άρη στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν, επαναπατρίστηκε το Μάρτιο για λογαριασμό της Κονκόρντια, αλλά εκεί δεν αγωνίστηκε ούτε μια φορά βασικός, έχοντας μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έτσι, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε.

«Τελείωσε το συμβόλαιό μου με την Κονκόρντια, είμαι σε διακοπές και εξετάζω κάποιες προτάσεις. Υπάρχουν συζητήσεις τόσο με ομάδες από τη Ρουμανία όσο και από το εξωτερικό. Το σημαντικό είναι να είμαι υγιής», δήλωσε ο Ρουμάνος επιθετικός στον τηλεοπτικό σταθμό «Dolce TV».

Ο Γιάκομπ μίλησε και για την Στεάουα Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν μέλος στην τελευταία κατάκτηση τίτλου το 2006, όταν έφτασε και στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ. «Θα ήθελα πολύ να συμβεί αυτό και να επιστρέψει η Στεάουα στην κορυφή, κερδίζοντας το πρωτάθλημα. Προφανώς όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας το επιθυμούν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

To Top