Γκολ – Γκολ ο Παναθηναϊκός, μπορεί την έκπληξη η Σουίντον‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα Champions League η σημερινή με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται ένα… θαύμα, ώστε να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μάλαγα και να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται ως σημείο της ημέρας στην κατηγορία «Μονά». Συγκεκριμένα βάσει απόδοσης, αμυντικών προβλημάτων και απουσιών και καλής επιθετικής λειτουργίας των Ισπανών το σημείο που προκύπτει είναι το Goal/Goal που προσφέρεται στο 1.83 στην Bet365. Με 40 ευρώ ποντάρισμα βρίσκουμε επίσης στα «Μονά» τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Τζίλιγχαμ με αντίπαλο την Μίντλεσμπρο που «πληρώνει» 2.20 στην StanJames. Με 30 ευρώ ποντάρισμα για το Champions League στοιχηματική ευκαιρία αποτελεί το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρησης της Μάριμπορ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απόδοση 2.05 στην 888. Τέλος έχουμε επιλέξει για εσάς και τον «Άσσο» Draw No Bet της Κρόουλι με την Μπόλτον σε απόδοση 2.05 στην StanJames.

Πάμε τώρα στις «Μπόμπες» που το τελευταίο διάστημα «μοίρασαν» αφιδώς χρήμα. Εφτά σημεία προκύπτουν σήμερα από το κουπόνι μας. Η πρόταση της ημέρας έρχεται από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και συγκεκριμένα με 50 ευρώ ποντάρισμα στηρίζουμε τη Σουίντον με αντίπαλο τη Στόουκ και την παίζουμε να μη χάσει. Το Χ2 πληρώνει 2.20 στην Expekt. Με 40 ευρώ ποντάρισμα και πάλι για το Λιγκ Καπ βρίσκουμε το Χ2 της Πλίμουθ με αντίπαλο την Μπέρνλι σε απόδοση 3.10 στην Bet365.

Δείτε εδώ και τις εφτά σημερινές μας «Μπόμπες»

Στο «Τένις» τώρα το US Open βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι επιτυχίες της στήλης συνεχίστηκαν και χθες. Χθες 3/5 προτάσεις βγήκαν και μοίρασαν λεφτά, ενώ σήμερα πάμε με 4 σημεία, έχοντας 50 ευρώ ποντάρισμα τις νίκες των Αλμάργκο και Κάρλοβιτς σε αποδόσεις 1.90 (Pinnacle) και 1.80 (Gamebookers).

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top