«Γκολ – γκολ» στην σύγκρουση Ιβήρων, «άσος» της Μπόκα στο Λιμπερταδόρες!

Η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία θα έχει γκολ και στις δύο εστίες, όπως εκτιμούν οι αναλυτές του Betarades.com, οι οποίοι επίσης προτείνουν… ξερό «άσο» της Μπόκα Τζούνιορς στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2012 δεν προμηνύει καινοτομίες, αναφορικά με την τακτική και το στιλ παιχνιδιού των δύο αντιπάλων. Τα δεδομένα αυτά, όμως, συνηγορούν υπέρ του ενδεχόμενου να έχουμε «γκολ – γκολ», με ενδεικτική απόδοση 2,25.

Διαβάστε την ανάλυση της τακτικής, καθώς και όλες τις στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Ισπανία – Πορτογαλία!

Σε ό,τι αφορά το πιθανό τελικό αποτέλεσμα, καλές ιδέες για το ακριβές σκορ είναι το 1-1 (απόδοση 7,00), αλλά και το 2-1 υπέρ της Ισπανίας (απόδοση 10,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Στα εκτός Euro 2012 παιχνίδια, δεσπόζει ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται την Κορίνθιανς και να υπόσχεται νίκη (ενδεικτική απόδοση 1,95).

Επιπλέον, οι κυνηγοί των υψηλών αποδόσεων μπορούν να ρισκάρουν ποντάροντας στο «Χ» στην αναμέτρηση Μόλντε – Ρόζενμποργκ για το πρωτάθλημα Νορβηγίας (ενδεικτική απόδοση 3,84).

Ενδιαφέρουσες επιλογές υπάρχουν και στο φημισμένο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, όπου μεταξύ άλλων το Betarades.com προτείνει επικράτηση του Έρνεστς Γκούλμπις επί του Γέρζι Γιάνοβιτς (απόδοση 1,78), αλλά και νίκη – έκπληξη του Μπένγιαμιν Μπέκερ επί του Ράντεκ Στέπανεκ (απόδοση 3,64)!

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top