ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκολ μετά από δυο μήνες, εξιλέωση Καμαρά στην πιο κρίσιμη καμπή και “κυνήγι” του ρεκόρ

Η… εξιλέωση του Καμαρά, γκολ δύο μήνες μετά! Φώναξε παρών στην πιο κρίσιμη καμπή και κυνηγάει το ρεκόρ του

Ο Μαυριτανός επέστρεψε στην ενδεκάδα του Άρη και ήταν ο παίκτης που έβαλε φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στην κιτρινόμαυρη νίκη.

Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκε το παιχνίδι, με πιο χαρακτηριστική στιγμή, όταν έχασε κοντρόλ που δεν χάνεται στο 39′ απέναντι στον Πασχαλάκη… Όμως στο δεύτερο ανέβασε στροφές, σκοράροντας με όμορφο τελείωμα σε κλειστή γωνία, μετά από την ασίστ για… Όσκαρ από τον Μαντσίνι.

Χωρίς υπερβολή έκανε ένα από τα καλύτερα 45λεπτα που είχε μέχρι τώρα με τον Άρη, εξιλεώνοντας κι ο ίδιος τον… εαυτό του, όπως ομολόγησε: “Πήρα εκδίκηση από τον εαυτό μου, ξεπλήρωσα το λάθος μου”.

Ο 27χρονος επιθετικός φώναξε παρών στην πιο κρίσιμη καμπή, σκόραρε μετά από δυο μήνες (τελευταίο του γκολ στις 6 Μαρτίου κόντρα στον Ολυμπιακό) βοήθησε τα μέγιστα και συνεχίζει παράλληλα να κυνηγάει το προσωπικό ρεκόρ της πιο παραγωγικής χρονιάς, μια και έφτασε χθες τα εννιά γκολ.

Ο 27χρονος επιθετικός τον Μάρτιο ξεπέρασε τον… Άγγλο “εαυτό” του και την χρονιά του στην Φούλαμ με τα επτά (7) γκολ (2017-18) και “κυνηγάει” το δικό του ρεκόρ, δηλαδή τα έντεκα (11) γκολ, τα οποία πέτυχε στην Γαλλία με την Αμιάν (2016-17). Και στις δυο περιπτώσεις αγωνίστηκε βέβαια στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία Αγγλίας (Championship) και Γαλλίας (Ligue 2).

Πλέον έχει να δώσει δυο αγώνες με τον Άρη για να ξεπεράσει τον… εαυτό του. Συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 44 γκολ σε 210 παιχνίδια.

To Top