ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πυρετός το Σαββατόβραδο”! Καμίνι το Χαριλάου, ομάδα και κόσμος μια “γροθιά”!

Καρυπίδης, Μπούργος, ποδοσφαιριστές έστειλαν το μήνυμα μετά την χθεσινή νίκη: το Σάββατο το Χαριλάου πρέπει να είναι γεμάτο, να θυμίζει καμίνι και η ομάδα με τον κόσμο της μια “γροθιά” να πάρουν την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Το μήνυμα ειδικότερα από τον Θόδωρο Καρυπίδη ήταν ξεκάθαρο: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί”, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Χαβιέ Ματίγια είχε ομολογήσει ότι θεωρεί τους φιλάθλους του Άρη τους καλύτερους στην Ελλάδα, δίνοντας ραντεβού το ερχόμενη Σάββατο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν λοιπόν το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, “σπρώχνοντας” την ομάδα στην νίκη.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει η ΠΑΕ Άρης:

“Tα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, 20 ευρώ στα VIP («Άλκης Καμπανός»), ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), ενώ διατίθενται και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-20:00).

Να υπενθυμίσουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ, ενώ με την αναθεωρημένη ΚΥΑ η πληρότητα είναι στο 100% και δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι όσοι αγόρασαν το πακέτο εισιτηρίων των αγώνων ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας”.

To Top