Γκολ ο Χαβίτο, αλλά στο… «Spor Toto Cup»

Την περσινή σεζόν ο Χαβίτο έβαζε γκολ μέχρι και στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά φέτος βρίσκει δίχτυα μόνο σε παιχνίδια για να… περνάει η ώρα, στο πλαίσιο του τουρνουά «Spor Toto Cup», προσπαθώντας να πείσει την Ορντούσπορ να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Με την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Πειραιά, ο 29χρονος μέσος έχασε το θεωρητικά μεγαλύτερο στήριγμά του για να μπορέσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από την Τουρκία. Έτσι κι αλλιώς, όμως, αυτό που θέλει είναι να παραμείνει στην Ορντού, πλάι στον Έκτορ Κούπερ.

Προς το παρόν, ο πρώην παίκτης του Άρη… σκοτώνει τον χρόνο του, συμμετέχοντας στο «Spor Toto Cup», μια διοργάνωση για τις ομάδες που τερμάτισαν από την 9η θέση και κάτω στο τουρκικό πρωτάθλημα και δεν απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ για τον τίτλο (θέσεις 1-4) ή για το Γιουρόπα Λιγκ (θέσεις 5-8).
Πρόκειται δηλαδή για έναν θεσμό χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα -εκτός βέβαια από το πριμ στο νικητή- και με ελεύθερη συμμετοχή, απλώς και μόνο για να μην μείνουν αδρανείς οι ομάδες…

Ο Χαβίτο άνοιξε το σκορ στο 53′ στην εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Ανκαραγκουτσού, η οποία είχε τερματίσει τελευταία στο πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε, αλλά παρόλα αυτά δήλωσε συμμετοχή στο «Spor Toto Cup».

Η Ορντούσπορ έφτασε πάντως τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση και είναι μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλό της, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

To Top