Ντεμπούτο Γιάκομπ και επιθυμία για… νέο συμβόλαιο

Την πρώτη του, ολιγόλεπτη εμφάνιση με τη φανέλα της Κονκόρντια Κιάζνα έκανε ο Βικτοράς Γιάκομπ, ενάμιση μήνα μετά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Δήλωσε, μάλιστα, ότι θέλει να μείνει εκεί και την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Έχοντας το νούμερο 35 στην πλάτη, ο Ρουμάνος πρώην επιθετικός του Άρη μπήκε ως αλλαγή στο 79′ του αγώνα με τη Βόιντσα Σιμπίου (2-0), ενώ το τελικό σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί. Η νίκη αυτή επέτρεψε στην Κονκόρντια να αποσπαστεί 4 βαθμούς από την αντίπαλό της και από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ απομένουν άλλες 6 αγωνιστικές για το φινάλε.

Ο 32χρονος φορ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (03/05) με την ουραγό Μιοβένι, είτε στην σύγκρουση της επόμενης Δευτέρας (07/05) με την πρώην ομάδα του, Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε μετά το ντεμπούτο του ότι… τον νοιάζει μόνο η Κονκόρντια και το μέλλον του σ’ αυτήν: «Υπήρξα παίκτης της Στεάουα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα η ψυχή μου ανήκει μόνο στην Κονκόρντια! Είμαι ευτυχισμένος με όσα βρήκα εδώ, έχω εκπλαγεί ευχάριστα και θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν»…

To Top