Γκολ στη Βαλένθια, combo στο Βίλεμ!

Λίγες είναι οι επιλογές μας στο κουπόνι της Πέμπτης. Επιλογές πάντως υπάρχουν για να πληρωθούμε. Θα πάμε με την λογική των γκολ στην Ισπανία και με το combo κοντά στον διπλασιασμό στην Ολλανδία.

Βαλένθια – Μπέτις

Από τη 15η ισοπαλία της στο φετινό πρωτάθλημα, έρχεται η Βαλένθια, που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Λεγκανιές. Ακολουθεί κρίσιμο ματς με τη Μπιλμπάο, ωστόσο απόψε θέλει να τελειώσει την πρόκριση κόντρα στη Μπέτις, από την οποία είχε πάρει το 2-2 στη Σεβίλλη. Οι «νυχτερίδες» με τούτα και με εκείνα, έχουν συμπληρώσει εννιά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα. Στον αντίποδα, η Μπέτις έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στη Βαγιαδολίδ, της οποίας επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0. Το τρίποντο αυτό επανέφερε την ηρεμία στο σύλλογο και ενώ επανήλθε στο -1 από την εξάδα. Πολύ δύσκολα οι «βερδιμπλάνκος» θα επαναλάβουν τόσο κακή εμφάνιση όσο αυτή του πρώτου μέρους. Άγνωστο αν θα καταφέρουν να προκριθούν, όμως το αμφίσκορο είναι πολύ δυνατή επιλογή.

Βίλεμ – Αλκμάαρ

Βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της μετά τον τελικό του 2005 η Βίλεμ. Έρχεται από τη νίκη επί της τωρινής της αντιπάλου, με σκορ 2-1 στο πρωτάθλημα. Ματς στο οποίο… μάσαγε σίδερα. Πάντως, ο τεχνικός της Κόστερ, είναι σίγουρος πως η Αλκμάαρ θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Την ίδια ώρα, η τελευταία δύσκολα θα επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση. Μπήκε τέλος έτσι στο σερί των έξι συνεχόμενων νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αν καταφέρει να προκριθεί απόψε, αυτή θα είναι η τρίτη σερί σεζόν που το κάνει. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων την Κυριακή, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που τα έδωσαν όλα. Με αυτό στο μυαλό πάμε στο διπλό. Για να το κάνουμε πιο ελκυστικό, θα το πάρουμε σε combo με το over 1.5.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε τα πάντα και για το στοίχημα μπάσκετ

To Top