ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το 3-5-2 του Χιμένεθ και η “απάντηση” που σκέφτεται ο Παντελίδης…

Ο Μιτζέν Μπάσα επιστρέφει μετά την τιμωρία του και ο Σάββας Παντελίδης έχει ένα δίλημμα ως προς την επιστροφή του Αλβανού μέσου στην αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το γεγονός πως μέχρι το ματς με τον Πανιώνιο όπου και αποβλήθηκε το τελευταίο διάστημα ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη έχοντας μαζί με τον Μανώλη Σιώπη δημιουργήσει ένα δίδυμο εξαιρετικό, δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τη μεσαία γραμμή.

Ο Μανώλης Σιώπης με τον Χαβιέ Ματίγια έκαναν πολύ καλό ματς στην Τούμπα, γι αυτό και υπάρχει ως εναλλακτική από τον Σάββα Παντελίδη να χρησιμοποιήσει και τους τρεις! Σε σχηματισμό 4-3-3 κάτι που δεν συνηθίζει είναι η αλήθεια, ο 53χρονος προπονητής.

Ίσως όμως το σκεφτεί, διότι δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να παρουσιαστεί και πάλι με 3-5-2 όπως ανέφερε και ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του, καθώς ήταν το σύστημα που χρησιμοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, όπου και απέδωσε τα μέγιστα.

Άρα, η ΑΕΚ θα έρθει με ενισχυμένο κέντρο και εννοείται πως η “μάχη” σε αυτή τη γραμμή ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ντέρμπι.

Σε περίπτωση που εν τέλει επιλέξει να κρατήσει το “αγαπημένο” του 4-2-3-1, τότε στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν δύο εκ των, Σιώπη, Μπάσα και Ματίγια με τη θέση του “δέκα” να είναι μέχρι στιγμής μοιρασμένη ανάμεσα σε Μαρτίνες και Ντιγκινί.

To Top