ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριστέας: “Ο Άρης επέστρεψε δυναμικά και πρέπει τώρα να εδραιωθεί”

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στο κρατικό κανάλι για τον φετινό Άρη, το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί, τον Σάββα Παντελίδη αλλά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

“Είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ τόσο στενά τον Άρη. Γνωρίζω τα πάντα γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι. Θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος πολύ για την πρώην ομάδα μου, που είναι μέσα στους στόχους της. Στο τελευταίο ματς έδειξε ότι ο Άρης γύρισε πολύ δυναμικά, αλλά για να εδραιωθείς δεν χρειάζεται μόνο ένα αποτέλεσμα, σε ένα τοπικό ντέρμπι. Πρέπει να το δείχνεις κάθε φορά που αγωνίζεσαι”, είπε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Για τον Σάββα Παντελίδη: “Προπονητής που τον είχαν αμφισβητήσει πολλοί. Ημουν ένας από αυτούς που τον στήριξαν, πίστεψα στο πλάνο του και το πιστεύω ακόμα. Μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κρίνουν τον κάθε προπονητή. Μετά την αλλαγή προπονητή ο Παντελίδης, ήθελε λίγο χρόνο προσαρμογής. Ο Άρης είναι στο αγωνιστικό του πικ μέχρι στιγμής και πρέπει να το δείξει και στα άλλα ντέρμπι”.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου: “Η ΑΕΚ είναι πεσμένη, άσχετα με το 3-0 στο Κύπελλο. Ο Άρης στην έδρα του έχει μία άλλη δυναμική, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα δώσει μία ιδιαίτερη ώθηση στους παίκτες. Ευελπιστώ να κερδίσει η ομάδα, θα είμαι εκεί”.

Για την έξοδο στην Ευρώπη: “Κρατάω χαμηλά τη μπάλα. Η βαθμολογία δείχνει ότι ο Άρης θα είναι στην 5άδα. Τα εκτός έδρας ματς είναι αυτά που θα του δώσουν την έξοδο. Η ομάδα και εκτός μπορεί να πάρει πράγματα και είναι σε καλό δρόμο”.

Για τους παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο: ‘Όλοι ανταποκρίθηκαν. Το κάτι παραπάνω που έδωσαν είναι η φυσική τους κατάσταση. Αν και σπάνια οι μεταγραφές του Ιανουαρίου βγαίνουν 100%, στον Άρη έγιναν καλές επιλογές”.

To Top