Γκουαρδιόλα για τον «τελικό» με την Γουέστ Χαμ: «Όπως με την Άστον Βίλα το 2022»

Η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θυμίζει πάρα πολύ αυτή της σεζόν 2021-2022. Η μόνη διαφορά είναι πως τώρα η Άρσεναλ θέλει ένα στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ τότε ήταν η Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του για τον «τελικό» με την Γουέστ Χαμ ανέφερε πως έχει το προαίσθημα ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι παρόμοια με προ διετίας, κόντρα στην Άστον Βίλα. Τα «σφυριά» τότε, είχαν προηγηθεί με 2-0 στο Έτιχαντ κάνοντας για λίγο «δώρο» το πρωτάθλημα στην Λίβερπουλ, ωστόσο οι «πολίτες» είχαν βρει 3 γκολ σε 5 λεπτά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, κατακτώντας με συναρπαστικό τρόπο τον τίτλο.

Ο Ισπανός δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να είναι μπροστά με 3-0 στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, αλλά θεωρεί πως δεν θα γίνει αυτό και η αποστολή της Σίτι θα είναι το ίδιο δύσκολη, όπως το 2022, στην προσπάθεια κατάκτησης του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον στο «Emirates», με όλα τα παιχνίδια να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 18:00, με τους «κανονιέρηδες» να ελπίζουν σε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων του «νησιού», ώστε να στεφθούν εκείνοι πρωταθλητές, για πρώτη φορά μετά το 2004.

To Top