Οριστικό: Ο Άρνε Σλοτ είναι ο αντικαταστάτης του Κλοπ στην Λίβερπουλ

Είναι πλέον γεγονός. Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με την αγγλική ομάδα να έρχεται σε πλήρη συμφωνία τόσο με τον Ολλανδό, όσο και με τη Φέγενορντ για το ποσό που θα της δώσει, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον 45χρονο τεχνικό.

“Μπορώ να το επιβεβαιώσω, θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν”, ήταν τα λόγια του Σλοτ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους “κόκκινους”.

Το μόνο που απομένει πλέον για να πάρει επίσημη μορφή η νέα εποχή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Ο 45χρονος Ολλανδός είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στη χώρα του τις τελευταίες σεζόν, με τη δουλειά του να φαίνεται αρχικά στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20, όταν αμφισβήτησε στα ίσα την ανωτερότητα του Άγιαξ (ήρθε δεύτερη στη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με τον Αίαντα), ενώ από το 20221 έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της Φέγενορντ.

Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κορυφή της Eredivisie και στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήτριας μετά από έξι χρόνια και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την εφημερίδα “Times” να υπογραμμίζει ότι “η ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες και το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου είναι αρετές που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους ανθρώπους των κόκκινων”.

Ο ίδιος θα αποχωρήσει από την Φέγενορντ, με την ομάδα του να δημοσιεύει ένα βίντεο στα social media, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει αλλά και να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία τους, έχοντας κατακτήσει μαζί το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

To Top