Γκουαρδιόλα: «Ελπίζουμε να προλάβει ο Χάαλαντ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λούτον, ωστόσο, ήταν ανώτερη και με τα γκολ των Μπερνάντο Σίλβα και Γκρίλις πήρε τη νίκη με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Premier League μετά την ήττα από την Άστον Βίλα και την ισοπαλία με την Τότεναμ.

Όμως, το μυαλό των ανθρώπων των «σίτιζενς» κατά τη διάρκεια του ματς ήταν (και) στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αποκομίζοντας πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τους «χωριάτες».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα αμέσως μετά τη νίκη επί της Λούτον ανέφερε πως ο Νορβηγός έχει μια πίεση στο οστό και όχι κάταγμα, εκφράζοντας την πίστη του να τον έχει στη διάθεσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Δεν είναι κάταγμα, απλά μία πίεση στο οστό. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας (16/12), αν όχι ελπίζουμε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Την επόμενη ημέρα του αγώνα με την Άστον Βίλα δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά, το Σάββατο μίλησα μαζί του και μου είπε “Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να περπατήσω, δεν πονώ”.

Για αυτό θα βλέπουμε μέρα με την ημέρα πώς θα είναι η κατάστασή του», είπε αρχικά και συνέχισε για τον τραυματισμό του Ντοκού:

«Είναι μυϊκός τραυματισμός, δεν είναι μεγάλο ζήτημα όπως του Κέβιν (σ.σ. Ντε ΜΠρόινε) αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε για την έκρηξή του και να είμαστε προσεκτικοί. Ίσως σε μία με δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος και πάλι».

To Top