Γκουαρδιόλα: “Η μοίρα του Κομπανί είναι να γίνει προπονητής στην Σίτι, είναι γραμμένη στα αστέρια”

Την ακράδαντη πεποίθησή του πως ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι και νυν προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, θα επιστρέψει στο “Έτιχαντ” για να καθοδηγήσει από τον πάγκο τους πολίτες, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής (03/03) ενόψει του αγώνα της Σίτι με την Νιούκαστλ για την 26η αγωνιστική της Premier League και σε αυτήν είχε την τιμητική του ένας άνθρωπος που δεν βρίσκεται πλέον στους πολίτες αλλά ο οποίος έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Αυτός είναι ο νυν προπονητής της Μπέρνλι και επί σειρά ετών ο εμβληματικός αρχηγός των πολιτών, Βενσάν Κομπανί, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται για εκείνον ενόψει του επικείμου Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι για τα προημιτελικά του FA Cup (18/03) και να εκφράζει την πίστη του πως κάποια στιγμή θα αναλάβει σίγουρα την τεχνική ηγεσία της Σίτι.

“Η συνέπεια που δείχνει η Μπέρνλι είναι αξιοθαύμαστη. Είναι κοντά στο να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία και είμαι χαρούμενος που βλέπω την επιτυχία του.

Θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα. Η μοίρα του να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είναι γραμμένη στα αστέρια. Θα συμβεί, δεν ξέρω πότε αλλά θα συμβεί.

Εμείς έχουμε πιθανότητες να φτάσουμε στο Γουέμπλεϊ, θα ανταγωνιστούμε απέναντι στον Βίνι και στην ομάδα του”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Καταλανός, για να προσθέσει αναφορικά με τη σαββατιάτικη (04/03) αναμέτρηση με την Νιούκαστλ:

“Δεν είναι εδώ και καιρό στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας αλλά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχουν υπογράψει παίκτες με εμπειρία, ακριβώς ό,τι χρειάζονταν ενώ έχουν προπονητή με τεράστια ποιότητα.

Ίσως στην αρχή να ήταν έκπληξη, δεν είναι πλέον. Νομίζω πως ήρθαν για να μείνουν”.

To Top