Γκουαρντιόλα: «Αν παίξουμε έτσι δεν έχουμε ελπίδες κόντρα στη Γιουνάιτεντ»

Η Σαουθάμπτον ανέτρεψε τα προγνωστικά και απέκλεισε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Αγιοι» μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος (23΄-28΄) πέτυχαν τα γκολ της νίκης τους στο «Σεντ Μέρις», με τους Μαρά και Τζενεπό, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους κατόχους του τροπαίου το 2021.

Ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν μπορούσε να κρύψει την απογήτευση του, ενόψει μάλιστα του σαββατιάτικου ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ:

«Φυσικά αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν έχουμε ελπίδες. Ξέρω σε τι φάση είναι, καθώς έχει ενισχυθεί η ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Η Σαουθάμπτον ήταν καλύτερη και άξιζε την πρόκριση. Είχαμε μια κακή βραδιά, έπαιξαν καλά. Ξεκινήσαμε άσχημα κι εκείνοι πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση. Θέλω να αξίζουμε τη νίκη και δεν την αξίζαμε. Η Σαουθάμπτον αξίζει να είναι στον ημιτελικό αυτής της διοργάνωσης.»

To Top