ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπροστά σε μια πρόκληση με πολλές διαστάσεις ο Άρης!

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/01, 19:30) τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι πρόκληση για τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν τη νίκη η οποία ισοδυναμεί με… πολλαπλά οφέλη.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι το πρώτο, ανάμεσα στα τρία που θα δώσουν σε διάστημα λιγότερο των 15 ημερών. Ένα για το Πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο και ο Άρης θέλει να μπει με το… δεξί σε αυτό το ράλι αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό.

Πρωτίστως οι κιτρινόμαυροι, παίρνοντας το τρίποντο την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αποκτούν ξανά επαφή με τις υψηλές θέλεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου θα πάρουν και ψυχολογία για τη συνέχεια, καθώς μεσοβδόμαδα θα αγωνιστούν και πάλι στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο.

Επιπροσθέτως, εκτός από τη βαθμολογική άνοδο και την ψυχολογική ανάταση, η νίκη σε ένα ντέρμπι είναι επιβεβλημένη. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εκτός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στον Ολυμπιακό και πάλι, όπου κέρδισαν με 2-1 εντός έδρας, δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης σε κανένα άλλο ντέρμπι έως τώρα. Οπότε η νίκη είναι πολύ σημαντική ειδικά αν έρθει και σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Συνολικά, το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί ένα κομβικό παιχνίδι, υψηλών απαιτήσεων, σε μια σειρά δύσκολων αγώνων που έρχονται με τον Άλαν Πάρντιου να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πως θα πρέπει να παρουσιάσει την ομάδα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.

To Top