Γκουαρντιόλα: «Φέτος ο Χάαλαντ είναι καλύτερος»

Σ΄έναν αγώνα προετοιμασίας τα πράγματα είναι πιο… χαλαρά από τις επίσημες διοργανώσεις και οι προπονητές δοκιμάζουν συστήματα και τακτικές, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι -συνήθως- να βλέπουν αρκετά γκολ. Οπως συνέβη και στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γιοκοχάμα Μαρίνος, που έληξε με το εντυπωσιακό 5-3 υπέρ των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας.

Πρωταγωνιστής των «πολιτών» ήταν και πάλι ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φαίνεται πως συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική σεζόν που είχε με τους Citizens (53 αγώνες, 52 γκολ, 9 ασίστ). Ο Νορβηγός επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε δις, οδηγώντας την Σίτι στην νίκη.

Και λίγο μετά το τέλος του ματς, ο προπονητυής της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, σχολίασε: «Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, ο Ερλινγκ είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα και αυτό φαίνεται. Είναι ακόμη μακριά από την καλύτερή του κατάσταση, όπως όλοι, αλλά ήταν σημαντικό για αυτόν να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι γιατί την ίδια περίοδο την περασμένη σεζόν δεν είχε σκοράρει. Τον ξέρουμε πολύ καλά τώρα και σε λίγες εβδομάδες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι είναι τώρα».

To Top