Το προφίλ των δυνατών υποψήφιων αντιπάλων του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Πριν ο Άρης φτάσει στον τρίτο προκριματικό γ΄προκριματικό γύρου του Europa Conference League, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ από την Αρμενία. Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και έτοιμοι και στα δύο παιχνίδια ώστε να μην πέσουν σε… παγίδες.

Το σημερινό υπογκρουπ του έβγαλε ομάδες με διαφορετικό προφίλ αλλά πάντα υπολογίσιμες. Πάμε να τις δούμε:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Μία ομάδα «ταλαιπωρημένη» και εκείνη από τον πόλεμο που πληγώνει κάθε μέρα την Ουκρανία. Την περσινή σεζόν ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 4η θέση. Χειρότερο πλασάρισμα από το 1990, ενώ την περσινή χρονιά δεν πήρε παρά μία ισοπαλία στη φάση των ομίλων του Europa League. Η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της ξεπερνάει τα 70.000.000 ευρώ, ενώ οι αγώνες της παίζονται στην Πολωνία και το γήπεδο Stadion Miejski w Łodzi im. Władysława Króla 18.000 θέσεων που βρίσκεται στο Łódź της Πολωνίας.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Γνώριμη ομάδα για τον Άρη η Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς την αντιμετώπισε τη σεζόν 1994-95 για το Κύπελλο UEFA . «Χτύπησε» το πρωτάθλημα Ισραήλ και την εξαιρετική Μακάμπι Χάιφα και τερμάτισε με άνεση πάνω από τη Μακάμπι Τελ Αβιβ την περσινή χρονιά, ενώ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση της απέναντι σε Βιγιαρεάλ, Λεχ Πόζναν και Αούστρια Βιέννης στο Europa Conference League. Η χρηματιστηριακή αξία της είναι αρκετά χαμηλή στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που όμως δεν λέει πάρα πολλά, από τη στιγμή που το ίδιο ίσχυε πέρυσι για τη Μακάμπι Χάιφα και τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Λέγκια των… Ελλήνων. Τρεις ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και ένας εξ αυτών φόρεσε τη φανέλα του Άρη μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με τους κιτρινόμαυρους. Ο λόγος για τους Λίντσεϊ Ρόουζ (Άρης), Καρλίτος (Παναθηναϊκός) και Τόμας Πέκχαρτ (ΑΕΚ). Φέτος ανέκαμψε κατακτώντας την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της και κέρδισε και πάλι ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 24,5 έτη. Φέτος προχώρησε στην απόκτηση του γνώριμου από τη “μάχη” του κόντρα στον Άρη, Ίνγκασον. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Δανίας, με τη χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της να υπερβαίνει τα 45.000.000 ευρώ.

To Top