ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Αδικημένος από την βαθμολογία ο Άρης, να κάνουμε υπομονή στα δύσκολα”!

O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, o οποίος δηλώνει πιστός φίλος της ομάδας, δίνοντας σε κάθε παιχνίδι το παρών μίλησε για την διαχείριση της ήττας μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

-Για το αν ταλαιπωρήθηκε στο ματς της Κυριακής μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους:

Η αλήθεια είναι ότι πήγα λίγο πιο αργά αλλά μπήκα καλά. Ήμουν από τους τυχερούς.

-Για το αν εισπράττει τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων για το θέμα της εισόδου τους στο γήπεδο:

Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται τόσος κόσμος και το περιμέναμε κιόλα. Ήταν γνωστό ότι θα υπήρχε sold out γιατί ο κόσμος του Άρη έχει στηρίξει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, και σε αυτό το ντέρμπι ένα παραπάνω. Όλοι θέλαμε να φτάσει το πούλμαν των παικτών του ΠΑΟΚ ασφαλές στο γήπεδο, αλλά δεν γίνεται όλα αυτά τα γεγονότα να γίνονται στον Άρη.

-Για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και πως πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης την ήττα:

Ο Άρης πρέπει να κρατήσει την εικόνα γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή. Μπορώ να πω ότι δεν έπιασε το 100% της απόδοσης η ομάδα, αλλά αδικείται πολύ με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Και στα τρία παιχνίδια που έχασε ο Άρης φέτος στο πρωτάθλημα, όπου και να έχασε άξιζε τη νίκη και αυτό είναι και θετικό αλλά και στενάχωρο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήμουν εκεί και χωρίς ευκαιρία ο ΠΑΣ κέρδισε το ματς. Ο Άρης είχε πολύ καλύτερες ευκαιρίες. Δείχνει ότι έχει μια καλή και σταθερή ομάδα και στεναχωριόμαστε γιατί αν δούμε την γενική εικόνα όλων των παιχνιδιών ο Άρης δεν θα έπρεπε να έχει ούτε μία ήττα. Τον αδικεί η γενική συγκομιδή. Φέτος δεν έχει βγει η ομάδα από το γήπεδο και να πούμε ότι αυτή τη φορά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Ενώ σε άλλες χρονιές το έχουμε δει πολλές φορές να έχει χειροκροτήσει τον αντίπαλο ο κόσμος του Άρη.

-Για το αν η ήττα της Κυριακής ήταν θέμα τύχης:

Είναι πάντα και η τύχη. Ο ΠΑΟΚ την έχει τώρα τελευταία αν κρίνουμε και από άλλα ματς. Όταν είσαι ψηλά στη βαθμολογία, πολλές φορές έχεις και την τύχη μαζί σου. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε μόνο στην τύχη του ΠΑΟΚ γιατί έτσι αδικούμε την ομάδα μας.

-Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι:

Ο Ντιγκινί που δεν έσπασε την πάσα, δείχνει ότι ίσως η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα. Είναι πράγματα, που πρέπει να δώσουμε και λίγο χρόνο στα παιδιά γιατί είναι μια πολύ καινούρια ομάδα.  Είναι υγεία όταν τσατίζεται ο κόσμος του Άρη όταν χάνει. Ξέρουμε όλοι τη δυναμική του Άρη και τι κόσμο έχει ο Άρης, το έχει δείξει στα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή στα δύσκολα και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.-Το πέναλτι είναι το σημείο κλειδί γιατί αν το βάλεις το παιχνίδι είναι διαφορετικό και δύσκολα η άλλη ομάδα θα γυρίσει το παιχνίδι.

-Για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει ο Άρης από εδώ και στο εξής:

Ο Άρης πρέπει να μην εκθέτει τόσο τους παίκτες του. Είναι λίγο προβλέψιμος αυτή τη στιγμή. Όλοι είδαμε και κάποιους ποδοσφαιριστές που σκοράρουν και κάνουν τη διαφορά. Θα έπρεπε να γίνουν ακόμη περισσότεροι οι ποδοσφαιριστες που σκοράρουν. Είναι κάποια πράγματα που σίγουρα δουλεύει ο προπονητής. Αυτό φαίνεται γιατί η ομάδα βελτιώνεται και γίνεται πιο σταθερή στο γήπεδο. Τα δείγματα του προπονητή είναι πολύ καλά γιατί έφτιαξε ένα καλό σύνολο και μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην Ελλάδα δυστυχώς από Κυριακή σε Κυριακή αλλάζουν πολλά. Την μια αποθεώνουμε κάποιον και την άλλη τον κατηγορούμε.

-Για τη γνώμη του για το ΑΕΚ-Άρης της Κυριακής:

Με όποιον αντίπαλο και αν έχει παίξει ο Άρης τον έχει κοιτάξει κανονικά στα μάτια και μέχρι τώρα έχει δείξει ότι ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Εκεί μπορεί να είναι και πιο εύκολο το παιχνίδι γιατί δεν θα έχει το άγχος. Πιστεύω ότι στο ματς της Κυριακής ο Άρης δεν έπρεπε να οπισθοχωρήσει μετά το πρώτο γκολ. Είχε και ιδιαίτερη στήριξη από τον κόσμο. Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο στις κερκίδες. Θα μπορούσε όμως ο Άρης να πιέσει και άλλο και γιατί όχι να μπει και ένα δεύτερο γκολ. Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα του Άρη σαν να του έλεγε ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη και εύχομαι στους οπαδούς της ομάδας μας μόνο χαρές, γιατί ήταν πολύ πιστός στα δύσκολα χρόνια του Άρη.

To Top