Μένει μέχρι να… φύγει ο Σκίμπε

Τα συνεχιζόμενα κακά αποτελέσματα και η απώλεια του βασικού στόχου που ήταν η κατάκτηση της πρωτιάς στον Όμιλο του Nations League, έχει φέρει τον Μίχαελ Σκίμπε στην πόρτα της εξόδου από την Εθνική Ελλάδος. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Γερμανό τεχνικό αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση άμεση απομάκρυνσής του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αρκετοί από τους σύμβουλους της ΕΠΟ θέλουν την άμεση απομάκρυνσή του του Σκίμπε από την τεχνική ηγεσία της Γαλανόλευκης, αλλά δεν υπάρχει κάτι άμεσο στα πλάνα των δύο πλευρών. Από την Ομοσπονία άλλωστε διαψεύδουν την ύπαρξη ραντεβού σήμερα Τρίτη (23/10), ενώ δεν υπάρχει θέμα Σκίμπε ούτε στην ημερήσια διάταξη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, την Πέμπτη (25/10), στη Θεσσαλονίκη.

Τα δεδομένα οδηγούν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ο Γερμανός θα παραμείνει στον πάγκο της Ελλάδας για τα επόμενα δύο ματς με τα οποία θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το Nations League και στη συνέχεια θα αποχωρήσει για να αναλάβει ο διάδοχός του να στήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στη διαδικασία των προκριματικών του επόμενου Euro.

To Top