Γκουγκουλιάς για Παύλο Βανγκέλι: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα…»

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν από τους ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια του Βανγκέλι… Μίλησε για τον αδερφό του Κρίστι Βανγκέλι, Παύλο ο οποίος έφυγε άδικα από την ζωή, από καρκίνο, καθώς και τι βίωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Όπως είπε στο Yellow Radio 101,7:

“Το παιδί ήταν στην Αυστραλία. Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι, πήγε μετά από είκοσι μέρες στον γιατρό. Ένιωθε ότι χάνει κιλά, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι. Όλα αυτά έγιναν πάρα πολύ σύντομα, του είπαν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ήρθε στην Ελλάδα. Βοήθησα όσο μπορούσα, πήγαμε και στην Αθήνα αλλά η κατάσταση ήταν προχωρημένη δυστυχώς. Είχε πάει σε πολλά μέρη του σώματος του”.

Για τον Παύλο Βανγκέλι: “Ήταν ποδοσφαιριστής, έπαιξε στην β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε παίξει σε πολλές ακόμη ομάδες στην Ελλάδα ειδικά στην β’ Εθνική. Τώρα ήταν στην Αυστραλία ως προπονητής. Πριν 6-7 μήνες μου είχε πει κιόλας ότι είναι πολύ καλά εκεί από όλες τις απόψεις. Το χειρότερο είναι ότι αφήνει πίσω και οικογένεια και δύο παιδιά”.

To Top