Κόντης για Ατρόμητο

Η αναζήτηση προπονητή στον Ατρόμητο έχει αρχίσει, με τον Γιώργο Κορακάκη να κάθεται στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν έχει βρεθεί μέχρι τότε ο αντικαταστάτης του Νταμίρ Κάναντι. Προτάθηκε ο Χρήστος Κόντης που δεν είναι αρνητικός…

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr:

“Μετά το τέλος της δεύτερης εποχής του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως έπιασαν αμέσως δουλειά ώστε να βρουν το συντομότερο δυνατό τον διάδοχο του Αυστριακού προπονητή. Το σενάριο που ήθελε τον Γιώργο Κορακάκη να αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν δεν προχωράει κι έτσι οι Περιστεριώτες κινούν τις διαδικασίες για τον επόμενο μόνιμο τεχνικό της ομάδας.

Ο Κορακάκης, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο, αλλά μόνο γι’ αυτή την αναμέτρηση. Από το επόμενο παιχνίδι στόχος των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι στον πάγκο της ομάδας να βρίσκεται ο νέος προπονητής. Ποιος θα είναι αυτός; Στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει πολλές προτάσεις όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί κι εξετάζεται είναι αυτή του Χρήστου Κόντη. Ο νεαρός τεχνικός είναι ελεύθερος στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά το πέρασμά του από την Χάτα όπου εργάστηκε από τον Μάιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020 δεν έχει καθίσει σε κάποιον πάγκο και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Ο 45χρονος τεχνικός, έχει καλό όνομα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι ανοιχτός σε κάποια νέα πρόκληση εκεί, όμως σε καμία περίπτωση δεν κλείνει τα αυτιά του σε πιθανό ενδιαφέρον του Ατρόμητου. Κάποιες άλλες πληροφορίες, θέλουν την διοίκηση των Περιστεριωτών να βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον νεαρό τεχνικό, χωρίς να υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο.

Όπως και να έχει η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα και πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Είναι δεδομένο πως ο Ατρόμητος στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχει νέο προπονητή με σκοπό εκείνος να χτίσει και την ομάδα της επόμενης σεζόν. Από την ελληνική αγορά το μόνο όνομα που παίζει πλην του Χρήστου Κόντη, είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, που για την ώρα δεν φαίνεται να έχει κάποια ενόχληση. Αν και υπάρχουν κάποιες άλλες περιπτώσεις που αρέσουν από την Ελλάδα, πρόκειται για προπονητές που βρίσκονται σε ομάδες (και Έλληνας και ξένος) κάτι που σημαίνει πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει κάτι με εκείνες τις επιλογές…”.

To Top