Γκουγκουλιάς: “Επειδή είμαστε στην… Ελλάδα, μονόδρομος η νίκη στην Ξάνθη”

O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γκουγκουλιάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγωνιστική αλλαγή του Άρη προς το καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια, στο αν έχει ξεχωρίσει κάποιους νεαρούς παίκτες από τη φετινή χρονιά, στο ερχόμενο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ξάνθη και στην πορεία της τωρινής του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, μίλησε για την αγωνιστική αλλαγή του Άρη, τις τελευταίες αγωνιστικές: «Σίγουρα η ομάδα ήταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά οι παίκτες έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ. Έδειξαν χαρακτήρα στο γήπεδο, καθώς οι νίκες και οι βαθμοί ήταν μονόδρομος. Κάπως έτσι ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα».

 

Για το αν θεωρεί ότι η αλλαγή της διοίκησης βοήθησε στην άνοδο της ομάδας, ανέφερε: «Όταν γίνεται μια διοικητική αλλαγή, σημαίνει ότι πας για το καλύτερο. Άλλαξε και η εικόνα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αλλαγή του προπονητή, με τον κ. Παπαδόπουλο που είναι ένα προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω ότι δίνει μεγάλη έμφαση στη ψυχολογία. Επίσης, έχω προλάβει και την τωρινή διοίκηση του Άρη, όταν ήταν παλαιότερα στην ομάδα. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και έχουν δώσει τη ψυχή τους για αυτή. Όλοι κάνουν λάθη, αλλά κάποιοι άνθρωποι δίνουν το κάτι παραπάνω».

 

Για το αν θα ξεχώριζε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι πήραν φέτος όλο το βάρος στην πλάτη τους, τόνισε: «Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποιοι ξεχώρισαν, όπως για παράδειγμα ο Γιαννιώτας. Φυσικά υπήρξαν και άλλοι παίκτες, αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να μιλήσω με ονόματα, γιατί σίγουρα κάποιον θα αδικήσω».

 

Για τον Αγγελούδη συγκεκριμένα, επεσήμανε: «Είναι ένας παίκτης που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είναι νέος, τα δίνει όλα για την ομάδα, βρίσκεται σε θέση σκόρερ. Τέτοιους ποδοσφαιριστές πρέπει να τους βοηθήσεις, για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν και αυτοί. Κάποια στιγμή, μπορεί να τους πουλήσεις για να βοηθήσεις οικονομικά την ομάδα».

 

Για το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τη Ξάνθη στα Πηγάδια, την Κυριακή, είπε: «Επειδή στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα, πρέπει οι παίκτες της ομάδας να παν εκεί σοβαρά για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Ξάνθη είναι αδιάφορη, οπότε έχει την ευκαιρία ο Άρης να πάρει κάτι θετικό. Πρέπει να δώσουν και χαρά στον κόσμο που θα ταξιδέψει».

 

Για την απόφαση για την ΑΕΚ, ανέφερε: «Η απόφαση που βγήκε είναι σε πρώτο βαθμό. Επειδή στην Ελλάδα τα έχουμε δει όλα, πρέπει να προσπαθείς να πάρεις ότι περισσότερο μπορείς».

 

Για το τι θα πρέπει αν προσέξει ο Άρης στο ματς με τη Ξάνθη, τόνισε: «Ο Άρης πλέον είναι ομάδα. Τρέχουν οι παίκτες, βοηθούν ο ένας τον άλλο. Πρέπει να προσέξει την άμυνα, και να βγει στις αντεπιθέσεις, όπως με τον Ατρόμητο».

 

Για το αν έχει σκεφτεί ποτέ την επιστροφή του στον Άρη, επεσήμανε: «Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι ο Άρης είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να γυρίσω και να ολοκληρώσω στον Άρη την καριέρα μου. Αν μου έκανε πρόταση ο Άρης το καλοκαίρι, δε θα το σκεφτόμουν καν. Θα ερχόμουν».

 

Για τον Πανσερραϊκό και το αν μπορεί να ανέβει κατ’ ευθείαν στη μεγάλη κατηγορία, είπε: «Θεωρώ πώς ναι. Έχουμε πολλά προβλήματα από τη στιγμή που συγχωρέθηκε ο πρόεδρός μας. Είναι η ομάδα χωρίς πρόεδρο. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Τώρα η ομάδα περνά πολλές οικονομικές δυσκολίες».

 

Για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή Ψαχνών εντός έδρας, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα, που είναι αδιάφορη. Αυτό μερικές φορές είναι πιο επικίνδυνο. Πρέπει να κερδίσουμε, θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι αισιόδοξος».

To Top