ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Μπρίζωσα Νταρίντα και Πάλμα για έναν τίτλο” (audio)

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς φιλοξενήθηκε στον Flash Radio 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό Express” αποκαλύπτικος τη συζήτηση που είχε με τον Νταρίντα, αναφέρθηκε στα συνεχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό δίνοντας και την 11άδα που θα κατέβαζε εκείνος στο Φάληρο, εξέφρασε το παράπονό του για την λιγοστή παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ υπογράμμισε πως ο Άρης θα πρέπει να πάρει έναν τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τη συνομιλία με Νταρίντα και Πάλμα στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και σε τι… γλώσσα μίλησαν: “Καταρχήν γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσα μέχρι τα 20 μου εκεί! Άρα γερμανικά μιλάω. Ο Νταρίντα έπαιζε στη Χέρτα. Έπαιζα από το 2005 έως το 2008 στον Άρη όπου είχαμε μεταφραστη για εμάς τους Έλληνες μιας και είχαμε πολλούς από τη Λατινική Αμερική. Τους… μπρίζωσα. Νομίζω έχουν καταλάβει σε τι ομάδα ήρθαν, τι λαό έχει, αλλά και τι δύναμη έχει. Τους… μπρίζωσα κιόλας διότι αυτή η ομάδα δυστυχώς με τόσο κόσμο, με τόση δίψα και τρέλα να μην έχει πανηγυρίσει έναν τίτλο. Τους έδωσα να καταλάβουν ότι αν το καταφέρουν αυτό θα τους κάνουν Θεούς. Θα γραφτούν στην ιστορία του Άρη. Ο Νταρίντα έχει καταλάβει που έχει έρθει. Του αρέσει. Είναι ευχαριστημένος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως πόλη αλλά και στην ομάδα που ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει αλλά και σε μια ομάδα που κατάλαβε ότι έχει και πολύ καλούς συμπαίκτες. Δεν ήρθε σε μια ομάδα που δεν κυνηγάει κάτι. Ήρθε στον Άρη που έχει καλούς συμπαίκτες, είναι ομάδα με στόχους”.

Για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό: “Ήρθε η ώρα για τους άνδρες και πρέπει ο Άρης να πάρει ένα ντέρμπι φέτος. Πέρσι είχε πάρει σχεδόν όλα τα ντέρμπι. Δυστυχώς φέτος δεν έχει την εικόνα που πρέπει στα ντέρμπι. Μπορεί με τους παίκτες και το ρόστερ που έχει να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα ίσια και στα μάτια. Εχει τους ποδοσφαιριστές και νομίζω αν κατέβει με το σωστό σύστημα μπορεί να δημιουργήσει πολλά σε αυτό το ματς. Τι εννοώ; Θα έβαζα τον Καμαρά στην επίθεση με την ίδια 11άδα που έπαιξε η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφήνοντας στον πάγκο τον Γκρέι διότι πρέπει να χτυπήσει η ομάδα στην κόντρα. Μπροστά λοιπόν ο Καμαρά, πίσω του ο Μάνου Γκαρθία γιατί έχει την γρήγορη κάθετη πάσα και βλέπει γήπεδο διότι έχει πολύ καλό κοντρόλ. Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία στα άκρα και Νταρίντα με Ετέμπο στα χαφ. Τα δύο στόπερ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς, με τον Μαζικού στη θέση του Πίρσμαν στα μπακ και τον Κουέστα στο τέρμα. Εκεί που πονάει ο Άρης είναι στα μπακ που δεν υπάρχει ο βασικός παίκτης να τον εμπιστευτείς”.

Για τον τίτλο που ψάχνει ο Άρης εδώ και χρόνια: “Να πω πρώτα ένα παράπονό μου. Στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό δεν υπήρχε ο κόσμος που θα έπρεπε. Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου. Το γήπεδο ήταν άδειο. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι καλό να βλέπει γεμάτες εξέδρες. Σίγουρα και ο Καρυπίδης στεναχωρέθηκε που δεν είδε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Η ομάδα και η διοίκηση χρειάζεται στήριξη. Το καλοκαίρι κάναμε πολλές και ακριβές μεταγραφές. Σίγουρα έγιναν λάθη. Ο Άρης πρέπει να πάρει έναν τίτλο”.

To Top