ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (15/01, 15:45) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τη 12η αγωνιστική της Basket League και πρώτης του δεύτερου γύρου.

Ερωτηματικό είναι η κατάσταση των Σεβέζ Γκούντγουιν και Σταύρου Σχίζα, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ο Γιάννης Καστρίτης δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους στην αποστολή και κατ’ επέκταση στον αυριανό αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς ακολουθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή (22/01) η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο “Nick Galis Hall”. 

Οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν για τελευταία φορά και το απόγευμα θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα.  

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη, για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δύο σερί ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον Άρη, που καλείται να ξεκινήσει την «αντεπίθεσή» του από μία δύσκολη «αφετηρία», καθώς παρότι το ΟΑΚΑ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και η ΑΕΚ προέρχεται από ματς Τσάμπιονς Λιγκ, δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων μία ακόμα απώλεια στην προσπάθεια που κάνουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε μία ΑΕΚ, που επίσης «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλύσει στους παίκτες του τις τελευταίες λεπτομέρειες του αντιπάλου και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πάτρα, όπου θα προσπαθήσει αύριο να δώσει τέλος στο σερί ηττών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αγγέλου πέρα από την δεδομένη απουσία του Ευθύμη Τσακαλέρη που λόγω διαστρέμματος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις βδομάδες.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Αγγέλου και σταδιακά είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας τεχνικός θα βάλει στο rotation τους Ζήση Σαρικόπουλο και Τζέρεμι Χαντ.

 

To Top