Γκουγκουλιάς στο PRESSARIS: “Δύσκολη περίοδος για τον Άρη, χρέος μας να βοηθήσουμε…”

Από τους λίγους παίκτες που γνωρίζουν το τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με την φανέλα του Άρη και μάλιστα σε περιόδους σαν την φετινή είναι και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που βρεθηκε σήμερα στο “Κλ. Βικελίδης”.

Ο παλιός άσος των “κίτρινων”, φρόντισε να ευχηθεί από κοντά καλή προετοιμασία στην αποστολή του Άρη, αλλά και να συνομιλήσει με τους Δημήτρη Καρατζιοβαλή και Μίλτο Λιόνη με τους οποίους υπήρξε και συμπαίκτης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το PRESSARIS συνομίλησε με τον πρώτο σκόρερ του Αρη στην τελευταία παρουσία του συλλόγου στη Β΄Εθνική την σεζόν 2005/6 για την φετινή χρονιά, την δική του παρουσία αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

“Το σημαντικότερο για την ομάδα είναι αυτή την περίοδο να μπουν οι βάσεις για μία καλή από πλευράς απόδοσης χρονιάς. Εύχομαι υγεία στα παιδιά, χωρίς τραυματισμούς και να καταλάβουν από νωρίς το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης”, τόνισε αρχικά.

Για την φετινή χρονιά, αλλά και για αυτή που έζησε παλαιότερο ο ίδιος, τόνισε: ” Είναι μία δύσκολη κατάσταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Το έζησα κι εγώ παλαιότερα και καταλαβαίνω το άγχος και την πίεση που υπάρχει. Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, ώστε να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει”.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα κάνει θετικό… ταμείο στο τέλος, είπε: “Αισιοδοξία πάντα υπάρχει και πρέπει να υπάρχει. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος με μεγάλο παρελθόν. Αν υπάρξει υπομονή και όρεξη για δουλειά νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα τον βοηθήσουν. Ο Άρης έχει την προοπτική και το ειδικό βάρος να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ αρκεί να το συνειδητοποιήσουν όλοι στον σύλλογο”.

To Top