Ευτυχισμένος για την επιστροφή του στον Άρη ο Καπνίδης: “Να πάμε τον Άρη εκεί που ανήκει…”

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Άρη από το ξεκίνημα της καριέρας του έχει κερδίσει με το… σπαθί του φέτος μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καπνίδη που έπεισε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στις υπό δοκιμή προπονήσεις του με τον Άρη και ως επιβράβευση υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για τον επόμενο χρόνο.

“Για μένα είναι μία μεγάλη στιγμή. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής. Στόχος μας είναι να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο τη φετινή χρονιάς και να επιστρέψουμε τον Άρη εκεί που ανήκει”, τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

Για την επιστροφή του στον Άρη, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Δούλεψα πολύ…”.

Για το νεαρό της ηλικίας στην ομάδα αλλά και τους φετινούς στόχους, επεσήμανε: “Είμαστε νέα παιδιά και σε αυτό νομίζω ότι ποντάρει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Μέσα από την σκληρή προπόνηση νομίζω θα καταφέρουμε να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο”.

To Top