Τσιάρας: “Περιμένουμε ενίσχυση με έμπειρους παίκτες. Έτοιμοι για σκληρή δουλειά…”

Aν και η φετινή είναι η πρώτη του προετοιμασία με την φανέλα του Άρη, ο Αντώνης Τσιάρας λογίζεται στους… παλιούς της ομάδας, καθώς ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου από το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν.

Ο νεαρός μέσος παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες τονίζει πως άπαντες περιμένουν την ενίσχυση με παίκτες έμπειρους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

“Αυτό που θέλουμε καταρχάς είναι να γίνει μία προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Από σήμερα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και έιμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό”.

Ερωτώμενος για τον μικρό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, τόνισε: “Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει όρεξη για δουλειά. Ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ και περιμένουμε την ενίσχυση του με έμπειρους παίκτες”.

Ολοκληρώνοντας, ανέφερε: “Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο όσο αναφορά την προετοιμασία μας. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και νομίζω ότι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική, ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να πετυχαίνουμε τις νίκες και να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο”.

To Top