ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουτιάν στον Άρη “στέλνουν” οι Ισπανοί (photo)

Ξένο δημοσίευμα της Ισπανικής «Pucela Fichajes», αναφέρει πως ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Αλμπέρτο Γκουτιάν που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το δημοσίευμα που προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει παραδεχθεί πως προτιμάει να παραμείνει στην Ισπανία και να αγωνιστεί για την Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και αμυντικός μέσος.

Πιο συγκεκριμένα η «Pucela Fichajes» αναφέρει: 

«Ο παίκτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Αλμπέρτο Γκουτιάν, φαίνεται πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα καθώς η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει. Μέχρι πρότινος είχε φημολογηθεί πως η αποχώρηση του παίκτη θα τον οδηγήσει στην πόρτα της Σπόρτινγκ Χιχόν, καθώς και ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι τον προσελκύει η ιδέα το να συνεχίσει στην Χιχόν.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα ακούγεται πως ο Γκουτιάν θα συναντηθεί ξανά με τον Πάκο Ερέρα αλλά αυτή τη φορά στον Άρη, όπου βρίσκεται πλέον ο έμπειρος τεχνικός.

Ο παίκτης προτιμάει να παραμείνει στην Ισπανία, γεγονός που τον φέρνει πιο κοντά στην Σπόρτινγκ Χιχόν, ωστόσο η συγκεκριμένη ομάδα δεν βιάζεται να αποκτήσει παίκτες στη θέση του από την στιγμή που διαθέτει τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν αρχικά θέλει να πουλήσει τον Μπαπίν και στη συνέχεια να προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του Γκουτιάν.

Όσον αφορά την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ο Γκουτιάν αν και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αναμένεται να παραχωρηθεί ως ελεύθερος στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και ο Άρης και η Σπόρτινγκ βρίσκονται σε αναζήτηση αμυντικού».

To Top