Πρίφτης “καλεί” Χένρι στην Ούνικς

Με τον Ολυμπιακό να έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Πιέρια Χένρι, ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται οτι ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αυτό υποστηρίζει το σάιτ “basketfaul.com”, το οποίο αναφέρει πως ο Χένρι βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ρωσικό σύλλογο με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο λόγος που χάλασε το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Χένρι είναι ότι ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να συμπεριλάβει “ΝΒΑ out” στο συμβόλαιο που πρόσφερε στον Αμερικανό γκαρντ.

Έναν όρο δηλαδή που θα έδινε το δικαίωμα στον Χένρι να αποχωρήσει μετά το τέλος της πρώτης του σεζόν στην ομάδα αν έβρισκε προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ. Από το στρατόπεδο των Πειραιωτών πάντως αρνούνται αυτό τον ισχυρισμό, αφού στις τελευταίες συζητήσεις είχαν δεχθεί να συμπεριληφθεί ο σχετικός όρος στο συμβόλαιό του.

To Top