Γκραν Γκινιόλ στην Μπουντεσλίγκα‏

  Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα, ήμαστε έτοιμοι να αναλύσουμε τα σημερινά παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν. Το πρωτάθλημα που “καίει” φτάνοντας στο τέλος του, είναι αναμφίβολα το Γερμανικό. Τρεις είναι οι αναμετρήσεις που θα κρατήσουμε από την Μπουντεσλίγκα, και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν.

                Αρχή γενομένης από το σούπερ ντέρμπι για το σεντόνι, ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και την Σάλκε. Ο νικητής του εν λόγο παιχνιδιού θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι, ετοιμάζονται για το αποψινό τους παιχνίδι με μεγάλη προσήλωση ώστε να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος που είναι η συμμετοχή στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Προέρχεται από γκέλα στην έδρα της από την Στουτγάρδη, ωστόσο κρατάει ακόμα στα χέρια της την τετράδα. Επιστρέφει ο σημαντικότατος Ντράξτερ, ενώ εκτός παραμένουν οι Παπαδόπουλος, Αφελάι. Σε πελάγη ευτυχίας πνέει η ομάδα της Φράιμπουργκ που εξασφάλισε την Ευρώπη, και στοχεύει και για κάτι παραπάνω, έπειτα από το διπλό με ανατροπή επί της Γκροιτερ Φιρτ.  Νέο πρόβλημα προέκυψε με το βασικό μέσο Καλιγκιούρι. Μεγαλύτερο το ειδικό βάρος στην φανέλα των “Βασιλικών Μπλε” που μπορούν να κλέψουν τη νίκη και παράλληλα την  πολυπόθητη τετάρτη θέση!

                Στην Στουτγάρδη τώρα, η τοπική ομάδα υποδέχεται ανεβασμένη την Μαιτζ. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τους “Σουηβούς” να εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους τελευταία. Έχουν δυνατή έδρα, ενώ θέλουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους για την αμέριστη στήριξη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Απέναντι τους η χειρότερη ομάδα του δευτέρου γύρου στην Γερμανία. Οι “κόκκινοι” πρέπει να αισθάνονται τυχερή που δεν μάχονται για την σωτηρία, και το μόνο που περιμένουν είναι να κλείσει επιτέλους αυτή η κακή χρονιά. Έχοντας τις απουσίες των Σβένσον, Σότο, Κλάσνιτς, Κίρχοφ και Σάλαι δεν έχουν και πολλές πιθανότητες για κάτι σπουδαίο. Άσσος λοιπόν που βρίσκεται και σε καλή απόδοση.

                Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στην Φρανκφούρτη, με την Αϊντραχτ να υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι αν δεν ηττηθούν απόψε, παραμένουν έκτοι και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ. Βεβαίως το έργο του ιδιαιτέρως δύσκολο καθώς οι “πράσινοι” είναι ανεβασμένοι ασχέτως αν δεν έχουν στα παιχνίδια τους κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Εννέα αγώνες χωρίς ήττα η Βόλφσμπουργκ, που πληρώνει το κακό ξεκίνημα της. Μακροχρόνια προβλήματα και για τους δύο. Αξίζει εδώ το ρίσκο της ισοπαλίας, καθώς και οι δύο με αυτό το αποτέλεσμα θα μείνουν ευχαριστημένοι!

                Η τελευταία μας στάθμευση θα γίνει στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. Αμπερντίν εναντίων Χαρτς. Η γηπεδούχος δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, και η εικόνα της προβληματίζει υπερβολικά. Αν και έχει ξεμείνει από στόχους, οι εμφανίσεις  της είναι τουλάχιστον απογοητευτικές, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζει αποκρουστικό. Από την άλλη η ομάδα του Εδιμβούργου, βρίσκεται ένα βήμα από την οικονομική της κατάρρευση, με τα προγνωστικά να λένε ότι θα ακολούθησει το δρόμο της Ρέιντζερς στην ερασιτεχνική κατηγορία με σκοπό την εξυγίανση! Η ιστορία των αγώνων λέει 11 συνεχόμενα UNDER και 8 N/G. Χαμηλή η τιμή του πρώτου, υποφερτή η δεύτερη!

Προτείνουμε:

                                                                ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ (2)

                                                                ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΑΙΝΤΖ (1)

                                                                ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Χ)

                                                                ΑΜΠΕΡΤΙΝ – ΧΑΡΤΣ (N/G)

To Top