Γκριεζμάν: Ο Μπιέλσα θέλει τον Γάλλο την Μπιλμπάο

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέτει τον Αντουάν Γκριεζμάν ως πρώτη του προτεραιότητα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε περίπτωση που αναλάβει τελικώς την τεχνική ηγεσία των Βάσκων.

Σε νέα εποχή -σε πολλά επίπεδα- μπαίνει η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στις 24 Ιουνίου διεξάγονται προεδρικές εκλογές με τον Ινιάκι Αρετσαμπαλέτα να είναι το μεγάλο φαβορί για να εκλεγεί. Ο υποψήφιος πρόεδρος του βασκικού συλλόγου λοιπόν, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, κι αν εκλεγεί -πράγμα πολύ πιθανό- ο Αργεντινός κόουτς θα επιστρέψει στο «Σαν Μαμές» μετά τη διετία 2011-2013.

Ο αγαπημένος «τρελός» του ποδοσφαίρου έχει ήδη ένα όνομα στη μεταγραφική του λίστα αν όλα προχωρήσουν όπως έχουν σχεδιαστεί, κι αυτό είναι του Γάλλου διεθνούς επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο 31χρονος έχει δοθεί δανεικός στην Ατλέτι από την Μπαρτσελόνα, ο δανεισμός «εκπνέει» στις 30 Ιουνίου και από πλευράς τους οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επιδιώξουν αγορά του παίκτη (ρήτρα 40 εκατομμύρια) ή θα επιστρέψει στους Καταλανούς (στους οποίους ανήκει μέχρι το 2024).

Σύμφωνα με την AS θα μπορούσε να γίνει «η βόμβα της 27ης ή 28ης» που ο Ινιάκι Αρετσαμπαλένκα είπε πριν κάποια 24ωρα σε μια από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Αυτή την Πέμπτη (16/6), κατά την έξοδό του από το γραφεία της ομάδας στο Μπιλμπάο, γνωστοποίησε ότι έχει μιλήσει «με κλαμπ και εκπροσώπους που χωράνε στα δάχτυλα του ενός χεριού, δεν υπάρχουν άλλοι». Ο Γκριεζμάν είναι ο παίκτης που αρέσει περισσότερο στον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο εκλεκτός που φαίνεται πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας/

To Top