ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνος: Ο φιλότιμος φορ “εργαλείο” που αγάπησε τον Άρη

Ο Δημήτρης Μάνος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο με την τουρκική Μπαρντιμασπόρ.

Ο 28χρονος φορ αποκτήθηκε από τον Άρη τον Αύγουστο του 2020 έτσι ώστε να δώσει ακόμα μία λύση στην επιθετική γραμμή των «κιτρινόμαυρων». Ένα παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες που πάντα έδινε το 100% όταν αγωνιζόταν.

Από νωρίς στη σεζόν «μπήκε στα βαθιά» καθώς κλήθηκε να είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας, αυτός που θα έδινε τα γκολ μπροστά από την αντίπαλη εστία, με τον Λόπεu να τραυματίζεται και να αφήνει κενό στην κορυφή της επίθεσης. Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα καθώς σε 35 αγώνες την σεζόν 2020-2021 είχε συνολικά 7 γκολ και άλλες 5 ασίστ.

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε για αυτόν εξίσου ελπιδοφόρα καθώς σκόραρε στο ματς του Ιουλίου κόντρα στην Αστάνα. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ στα ματς που αγωνίστηκε.

Συνολικά με τον Άρη μέτρησε 64 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Μάνος αγάπησε και αγαπήθηκε από τον Άρη και αυτό φαίνεται από το τελευταίο του μήνυμα πριν αποχαιρετήσει την ομάδα: “Μετά από δύο χρόνια φεύγω από τον Άρη χαρούμενο που φόρεσα την φανέλα. Αγάπησα τους φιλάθλους και έδωσα τα πάντα για την ομάδα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια της ομάδας που με στήριξαν και ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου.

 

 

To Top