Γκόγκιτς: “Προτάσεις για γέλια για Τζανακάκη, Μπουχαλάκη”

Ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνιτσα Γκόγκιτς μίλησε ανάμεσα στ’ άλλα για τις περιπτώσεις των Τζανακάκη (έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του ο Άρης) και Μπουχαλάκη, ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του Κοτσώνη.

Συγκεκριμένα, ο Γκόγκιτς είπε στον «Sentra 103,3»: «Κάποιες ομάδες έχουν κάνει και μια 11άδα μεταγραφές. Έχουν καλές λύσεις. Εμείς κάναμε δύο. Η επιστροφή του Βερπακόφσκις και ο Δημήτρης Κοτσώνης ένα στόπερ από τον Αρη και κάναμε κάποιους μικρούς επαγγελματίες».

Για τους Τζανακάκη, Μπουχαλάκη τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν για τους «μεγάλους»: «Αν ήταν σοβαρές οι προτάσεις θα το συζητούσε η διοίκηση. Κάποιες προτάσεις ήταν για γέλια. Τα περισσότερα βγήκαν στις εφημερίδες κι από μάνατζερ. Ο Τζανακάκης είναι δεξί μπακ και στόπερ και παίζει και στο κέντρο κι ο Μπουχαλάκης αριστερό χαφ. Και οι δύο είναι καλά ταλέντα. Πιστεύω υπάρχουν κι άλλα παιδιά και είναι θετικό γι αυτούς για να δουλέψουν ακόμα περισσότερο. Δεν είναι έτοιμοι για το μεγάλο άλμα. Φέτος ξεκίνησαν να παίζουν βασικοί. Και οι δυο πρέπει να είναι προσεκτικοί στο βήμα που θα κάνουν».

Για το πότε είναι έτοιμοι οι ταλαντούχοι παίκτες για το βήμα παραπάνω: «Υπάρχει μεγάλη πίεση να αντέξεις φανέλα μεγάλης ομάδας. Θέλουν ξεχωριστή διαχείριση αυτά τα παιδιά. Όπως ο Βλαχοδήμος που ούτε στην Στουτγκάρδη δεν έπαιζε και με κάποιες μεγάλες ομάδες, όταν έπαιξε πλέον στην Ξάνθη έκανε πολύ καλά ματς και πήρε την μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά για να είναι έτοιμος. Κάποιοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό και δεν ακούμπησαν. Αν δεν δείχνει αυτό που πρέπει δεν θα ασχοληθούν μαζί τους. Πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά και να γίνουν περισσότερο επαγγελματίες. Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα. Φοράνε την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και νομίζουν ότι ολοκληρώθηκαν.

Εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε γρήγορα και οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι. Πρέπει να δουλέψουν πρώτα σκληρά. Στην Ελλάδα μιλάμε για ταλέντα στα 23 και 24 χρόνια… Από ταλέντο για να γίνεις παίκτης πρέπει να έχεις σταθερότητα τρία τέσσερα χρόνια και μετά να πεις είμαι έτοιμος.

Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο. Οι μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό έχουν και ψυχολόγους και διάφορους άλλους για να βοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν το επόμενο βήμα».

To Top