Γλίτωσε την αυτοκτονία αλλά πέρασε από το Γκλάντμπαχ η Λεβερκούζεν

Σε ιδανική αυτόχειρα κόντεψε να μετατραπεί στο Γκλαντμπαχ η Λεβερκούζεν καθώς παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0, επικράτησε 3-2 και πλησίασε στον ένα βαθμό την ομάδα του Φαρκ μετά από 16 ματς.

Γλίτωσε την… αυτοκτονία και έχτισε σερί η Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, επικράτησε 3-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, πραγματοποιώντας ένα απίθανο πρώτο ημίχρονο, όμως είδε τους γηπεδούχους να μετατρέπουν το ματς σε θρίλερ. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τις «ασπιρίνες» που πλησίασαν τη Γκλάντμπαχ στον πόντο έπειτα από 16 ματς στην Bundesliga.
Στην 8η θέση με 22 βαθμούς η Γκλάντμπαχ, πλησίασε στον πόντο η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Στο 21′ ο Χλόζεκ, πήρε όμορφη πάσα από τον Αντλί, σούταρε όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Όμλιν. Ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης ο Μίτσελ Μπάκερ πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και στο 27′ ο Φριμπόνγκ, αφού μπήκε στην περιοχή σούταρε χαμηλά, με τον Όμλιν να αντιδρά. Η υπεροχή της Λεβερκούζεν συνεχίστηκε και έτσι στο 43′ ο Χλόζεκ, με τρομερή ασίστ βρήκε τον Αντλί, με τον Γάλλο να μην λαθεύει και να κάνει το 2-0 πριν το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ προσπάθησε να επανέλθει όμως η Λεβερκούζεν ήταν εκείνη που έφτασε ξανά στο γκολ. Μαγικός συνδυασμός Αντλί και Αμίρι, με τον τελευταίο να κεραυνοβολεί τον Όμλιν για το 3-0.
Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό η Γκλάντμπαχ, πέτυχε το γκολ της τιμής, όταν ο Στιντλ με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 3-1. Μάλιστα, η ομάδα του Φαρκ κατάφερε και πάλι με τον Στιντλ να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση της ισοπαλίας, καθώς ο Γερμανός διεθνής πλάσαρε άψογα το Χραντέτσκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μειώνοντας σε 3-2 το οποίο ωστόσο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

To Top