ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια νίκη που ήθελε ο Άρης για πολλούς λόγους, λαός με… μέταλλο που δείχνει τον δρόμο!

Ο Άρης χρειαζόταν τη νίκη για πολλούς λόγους, στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρώτα απ΄ όλα βαθμολογικούς, διότι προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν είχε το περιθώριο για νέα απώλεια, ειδικά μέσα στην έδρα του.

Οι “κίτρινοι” βρίσκονται εν μέσω ενός δύσκολου προγράμματος, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό κι επιστρέφουν στο “Nick Galis Hall” για να υποδεχθούν την ΑΕΚ. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας κι εν συνεχεία θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του Final 8.

Η επικράτηση επί του συμπολίτη είναι πολύ σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους, γιατί προσφέρει ηρεμία και δίνει αυτοπεποίθηση για την απαιτητική συνέχεια.

Έχει μεγάλη σημασία, επίσης, γιατί η ομάδα έβγαλε αντίδραση, με τους παίκτες να δείχνουν πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να δώσουν χαρά και στον κόσμο, που γέμισε κάθε γωνιά του γηπέδου και στο τέλος πανηγύρισε μαζί τους τη νίκη.

Την ίδια ώρα, καταγράφηκε για μια ακόμη φορά το… μέταλλο του λαού του Άρη, που όχι μόνο κατέκλυσε για μια ακόμη φορά το Αλεξάνδρειο, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ξέρει, αλλά νωρίτερα, έδειξε τον δρόμο με την πορεία διαμαρτυρίας.

Αυτό που έγινε (και) χθες στο Παλέ, έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει και φάνηκε ότι όταν ο Άρης είναι συσπειρωμένος κι ενωμένος, μια γροθιά μπορεί να κάνει θαύματα.

To Top