ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γλυκός: “Εξαιρετικό κέντρο και συνθήκες στην Ολλανδία! Αναγνωρισιμότητα Άρη, χαρούμενοι στην Αϊντχόφεν που θα τον αντιμετωπίσουν”

Ο επικεφαλής της οργάνωσης της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη, Γιάννης Γλυκός, μίλησε για το επίπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων, για τα φιλικά, τα εισιτήρια τους και για τον Καρυπίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αν βρίσκεται τώρα στην Ολλανδία:

«Εγώ βρίσκομαι στην Ολλανδία από την Παρασκευή. Θα υποδεχθώ την αποστολή του Άρη. Είναι εξαιρετικό προπονητικό κέντρο. Είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Θα ικανοποιηθούν όλοι. Ο καιρός είναι φανταστικός. Σήμερα έχει 22 βαθμούς, αύριο θα έχει 20, μεθαύριο 18. Δεν θα ξεπεράσει τους 25, εκτός από την Πέμπτη που θα πάει 27. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές. Πέρυσι σοκαριστήκαμε γιατί είχαμε καύσωνα».

Για το προπονητικό κέντρο που θα προετοιμαστεί ο Άρης στην Ολλανδία:

«Αυτό το κέντρο έχει μεγάλη εμπειρία. Φιλοξενεί κάθε χρόνο 2-3 ολλανδικές ομάδες. Τους δίνει μεγάλη εμπειρία αυτό το πράγμα. Όλα είναι ικανοποιητικά, οι χώροι, το φαγητό, τα γήπεδα, όλα είναι καλά. Το γήπεδο από το ξενοδοχείο είναι μόλις 6 λεπτά με τα πόδια».

Επίσης σχολίασε:

«Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του κέντρου. Έχει να κάνει και με τα φιλικά που θα παίξεις. Και τιμολογιακά είναι πιο φθηνά από την Ελβετία και την Αυστρία. Ταυτόχρονα δίνει την ίδια ποιότητα, ίσως και μεγαλύτερη».

Για τα φιλικά:

«Θα είναι τα τρία γνωστά φιλικά. Αυτά μου ζητήθηκαν να κλείσω. Το πρώτο με την Φορτούνα Σιτάρντ, είναι μια ώρα μακριά από το ξενοδοχείο μας, είναι ένα ωραίο φιλικό για ξεκίνημα. Μετά πάει η ομάδα στο Βέλγιο. Είναι πιο μακρινή απόσταση, δύο ώρες μακριά από το ξενοδοχείο. Είναι όμως ένα πολύ ωραίο φιλικό, δεν το συζητάω, με πολύ ποιοτική αντίπαλο. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Το μεγάλο φιλικό είναι με την Αϊντχόβεν. Πρώτη φορά παίζει φιλικό με ελληνική ομάδα η Αϊντχόβεν. Τα εύσημα πάνε στον συνάδελφό μου τον Γιάννη Γιάντσα, με τις γνωριμίες του. Ήταν επίπονη προσπάθεια αλλά έντονη επιθυμία του Άρη. Το υποσχεθήκαμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας και τελικά έγινε.

Το φιλικό θα γίνει εδώ. Θα είναι μια πραγματική γιορτή, σε γήπεδο 6.000 θέσεων. Τα sport complex στην Ολλανδία έχουν πολύ κόσμο και πολλούς όρθιους να βλέπουν ποδόσφαιρο. Θα είναι μια μεγάλη μέρα. Είναι χαρούμενοι και στην Αϊντχόβεν για αυτό το φιλικό. Ο Άρης έχει αναγνωρισιμότητα. Πέρασε δύσκολη περίοδο αλλά οι κινήσεις της διοίκησης είναι προς σωστή κατεύθυνση.

Ο Άρης πέρυσι είχε πολύ καλή εμφάνιση στην προετοιμασία. «Έχτισε» κάτι ανάλογο με τον Άρη που ξέραμε. Κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα».

Για το αν θα υπάρχουν εισιτήρια για τα φιλικά:

«Βεβαίως. Θα υπάρχουν εισιτήρια απ’ έξω να πάρει και ο κόσμος του Άρη. Το ματς με την Γάνδη θα γίνει στο μικρό γήπεδο της ομάδας, αλλά έχει κερκίδες. Και τα τρία ματς είναι ανοιχτά προς το κοινό. Για τα τηλεοπτικά δεν γνωρίζω κάτι. Πάντως η δυνατότητα να δώσουμε σήμα από Ολλανδία για κανάλι υπάρχει».

Για το ότι θα υπάρχει «περίπτερο» Άρη στο ξενοδοχείο της ομάδας:

«Αυτό είναι κάτι που έκανε το τμήμα marketing. Υπάρχει δυνατότητα, χώρος και προδιαγραφές».

Για την ώρα που θα φτάσουν:

«Τους περιμένουμε γύρω στις 5. Έρχονται από Κωνσταντινούπολη, προσγειώνονται στο Ντίσελντορφ στις 3 παρά τέταρτο και από κει είναι μια ώρα και 20 λεπτά».

Για τον Καρυπίδη:

«Απόλυτος σεβασμός και εκτίμηση. Είχαμε άψογη συνεργασία. Δεν έχουμε λόγια να τον ευχαριστήσουμε. Μας εμπιστεύτηκε. Είχαμε πολύ καλή σχέση και επικοινωνία».

Είναι δύσκολο να κρίνεις μια ομάδα από την προετοιμασία. Αλλά πήρα το ρίσκο να πω πέρυσι ότι ο Άρης θα πάει πολύ καλά. Η πρώτη του χρονιά, θα είναι από τις παλιές. Έπεσα μέσα νομίζω. Δεν έχω δει την ομάδα, ούτε σε προπόνηση, αλλά από τις επιλογές παικτών του Διαμαντόπουλου κρίνω πως η χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη. Σωστές επιλογές σε κάθε θέση. Θέλουν να πάνε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το Ολλανδικό ποδόσφαιρο:

«Η Ολλανδία ποδοσφαιρικά πέρασε μία περίοδο κάμψης. Και μέσω εθνικών και συλλόγων. Το περίεργο είναι ότι η γειτονική χώρα, το Βέλγιο, πήρε το Ολλανδικό σύστημα, το εφάρμοσε τέλεια και σε μια δεκαετία ανέβασε το επίπεδο πάρα πολύ. Και οι δύο χώρες έχουν τρομερούς αγώνες. Υπάρχουν αγώνες με μεγάλες ανατροπές και τρομερό σασπένς. Σπάνια βαριέσαι. Σπάνια έχει μονότονα παιχνίδια με 0-0. Σημασία δεν έχουν τα ονόματα. Αν η Ελλάδα ακολουθούσε αυτό το μοντέλο πιστεύω θα υπήρχε μεγάλη άνοδος στα εισιτήρια. Είμαι σίγουρος. Όσο ένας οπαδός πάει γήπεδο και λέει «τι «σούπα» είδα σήμερα», τόσο ένας Ολλανδός πάει στο γήπεδο, πάει 2 ώρες πριν, ευτυχισμένος και κάθεται 2 ώρες μετά, ακόμα κι αν έχασε η ομάδα του και κάνει πάρτι. Έχει να κάνει με το θέαμα».

Για τον Ντουάρτε:

«Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ καλή επιλογή. Αν προσαρμοστεί στην πόλη, στη χώρα, στη νοοτροπία θα μιλήσουμε για μια πολύ καλή προσθήκη».

Βασικοί χορηγοί της προετοιμασίας του Άρη για το PRESSARIS είναι οι εταιρίες:

VIMATEC, η ελίτ στα δομικά υλικά και στην μόνωση (ΠΑΤΗΣΕ για περισσότερα ΕΔΩ)

KRITSIMIS KOSMIMA κόσμημα και πολυτέλεια σε προσιτές τιμές  (ΠΑΤΗΣΕ για περισσότερα ΕΔΩ)

To Top