Γνωριμία με τους παίκτες, πρώτη προπόνηση και αποστολή… νίκης με Λεβαδειακό

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο… 5ος φετινός προπονητής του Άρη, θα είναι αυτός που θα αναλάβει να πετύχει τον στόχο της παραμονής των κίτρινων. Να οδηγήσει την ομάδα μακριά από τα… βράχια!

Ο 46χρονος προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία σήμερα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα κάνει τη πρώτη προπόνηση (περισσότερο χαλάρωμα ενόψει του αγώνα) με τους κίτρινους. Στη συνέχεια σε συνεργασία με τον Τάσο Θέο θα βγει η αποστολή… νίκης του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις παραδέχτηκε ότι αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, εξέφρασε όμως τη βεβαιότητα του ότι θα τα καταφέρει: «Ο Αρης είναι μια τεράστια ομάδα, με μεγάλη δυναμική και κόσμο, η οποία διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. Εχω επίγνωση των δυσκολιών και είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου ο Αρης να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι άσχημο να το λες αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Απομένουν έξι παιχνίδια, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αλλωστε αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Δεν ήρθα για να πω ότι δούλεψα μόνο στον Αρη».

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

 

 

To Top