ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γονείς Κασίγιας για Πέρεθ, Πόρτο και… ελληνικό δημοψήφισμα!

Δριμεία επίθεση προς τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, άσκησαν οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας, μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Χοσέ Λουίς Κασίγιας και η Μαρία ντε Κάρμεν Φερνάντεθ κατηγόρησαν τον ισχυρό άνδρα των «μερένχες» καταλογίζοντας του ευθύνες σχετικά με την μεταγραφή του γιου τους στην Πόρτο, την οποία χαρακτήρισαν ομάδα δεύτερης διαλογής και είπαν πως καλύτερα να πήγαινε ο γιος τους στην Μπαρτσελόνα!

«Το λάθος είναι του Πέρεθ. Ο Ίκερ είχε και άλλες προσφορές. Αλλά ο Πέρεθ δεν ήθελε να τον στείλει σε ομάδα ανταγωνιστική και να πάθει ό,τι έπαθε με τον Μοράτα ή τον Μοριέντες. Δεν θέλει να πετύχει ο γιος μας. Ο Πέρεθ θα μπορούσε να είναι πρόεδρος εταιρίας, αλλά όχι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ας έκανε δημοψήφισμα, όπως στην Ελλάδα, για το τι θέλει ο κόσμος της Ρεάλ για τον γιο μας», δήλωσαν αρχικά σε μεγάλη τους συνέντευξη στην El Mundo.

Και συνέχισαν: «Η Πόρτο είναι μία ομάδα δεύτερης διαλογής. Στο γιο μας άξιζε κάτι καλύτερο, μία ομάδα από το πάνω ράφι όπως η Μπαρτσελόνα. Όταν έψαχνε σπίτι στη Ρώμη για να μεταγραφεί στη Ρόμα, του τηλεφώνησα και του είπα. “Τι κάνεις; Να μην πας”. Τέλος πάντων ένας πρωταθλητής κόσμου δεν μπορεί να τελειώσει την καριέρα του στην Πόρτο».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top