ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένοντας να φανεί… φως στο τούνελ-Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τους παίκτες του Άρη

Πολλά είναι τα «ανοιχτά» μέτωπα στα οποία οι παίκτες του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ έχουν στρέψει το βλέμμα τους από τις 29 Ιουνίου κι έπειτα, όταν και ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους απέναντι στον σύλλογο.

Ένα εξ΄αυτών είναι η καταβολή του τελευταίου μισθού που τους οφείλεται, δηλαδή του Ιουνίου, ζήτημα για το οποίο έχουν πάρει εδώ και καιρό τις διαβεβαιώσεις από την διοίκηση της οικογένειας Καλαϊτζίδη ότι θα επιλυθεί άμεσα μόλις λήξει η τραπεζική αργία.

Όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα και τη νέα χρονιά, επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει «κλειδώσει» αρχικά η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ βρίσκονται και σε πλήρη εξέλιξη οι «ζυμώσεις» που γίνονται στον Ερασιτέχνη για την επιλογή των προσώπων στα οποία θα ανατεθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη σεζόν.

Από το σύνολο του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν αν υπολογίζονται και για τη νέα χρονιά. Οι μόνοι… σίγουροι είναι όσοι είχαν ήδη επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και τους μεταφέρθηκε η επιθυμια του να παραμείνουν εφόσον ο αδερφός του πάρει το χρίσμα για την επόμενη σεζόν.

Οι υπόλοιποι, που αποτελούν και την πλειοψηφία του ρόστερ, δεν έχουν μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση και προσπαθούν μέσα από τα ΜΜΕ να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου…

 

 

To Top