ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Απολαύσαμε το παιχνίδι”

Για τη δύσκολη συνέχεια αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις των νεαρών παικτών, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ο Οκάρο Γουάιτ.

Για το σημερινό παιχνίδι: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και το απολαύσαμε”.

Για την δική του σημερινή εμφάνιση: “Μπήκα καλά στο παιχνίδι και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν συνεχώς. Μου έλεγαν να σουτάρω σε κάθε ευκαιρία και είχα τη δυνατότητα να βρω ρυθμό από νωρίς. Ήταν μία καλή εμφάνιση και εμπειρία για μένα”.

Για τα συνεχόμενα σουτ στην αρχή του αγώνα: “Στα αποδυτήρια ο κόουτς μου είπε όταν βρίσκω ευκαιρία για σουτ να το παίρνω, το ίδιο μου έλεγαν και οι συμπαίκτες μου οπότε αυτό με βοήθησε να πάρω τα σουτ με καλή ψυχολογία”.

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: “Τα δυο παιχνίδια που έρχονται είναι σίγουρα πολύ σημαντικά τεστ για την ομάδα, πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ότι είναι το ένα είναι μετά το άλλο και στην Αθήνα τα κάνουν ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά”.

Για την απόδοση του Δήμα: “Ήταν εξαιρετικός. Θέλαμε για αρκετό καιρό να τον δούμε να σκοράρει, αλλά αυτός επιλέγει συνήθως να πασάρει παρά να σουτάρει. Έκανε το κλέψιμο και βρέθηκε μόνος του με το καλάθι, σούταρε και σκόραρε. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή”.

To Top