ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Πάμε να δώσουμε το 100% με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό”

Για τα δύο πολύ δύσκολα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, αλλά και τη συνέχεια του Γιούροκαπ μίλησε ο Θοδωρής Ζάρας μετά την εμφατική νίκη των κιτρίνων επί του Απόλλωνα.

Για το σημερινό παιχνίδι και πως ήρθε τόσο εύκολα η νίκη: “Στα χέρια μας είναι αν θα είναι το παιχνίδι εύκολο η όχι, μπαίνουμε πάντα σοβαροί και το αποδεικνύουμε αυτό. Μπήκαμε σοβαροί με βάση την άμυνα και είχαμε ένα εύκολο απόγευμα”.

Για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται και αν υπάρχει κούραση : “Είμαστε πολύ καλά στην ψυχολογία, το ότι μοιράζεται ο χρόνος, είναι πολύ ευχάριστο και ειδικά για τους μικρούς που δουλεύουν πολύ καλά και τα πρωινά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό”.

Για την προετοιμασία για τα δύο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: “Είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτές οι δύο μεγάλες ομάδες, η προετοιμασία είναι η ίδια δεν αλλάζει κάτι. Πάμε αποφασισμένοι και να δώσουμε το 100% και ότι βγει”.

Για το αν ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό παιχνίδι: “Είναι πιο σημαντικό, μόνο για λόγους ιστορικής σημασίας αν γίνει η νίκη διότι θα πάμε στο τελικό”.

Για τον όμιλο του Γιούροκαπ: “Απλά είδαμε με ποιους θα παίξουμε και θα ασχοληθούμε αργότερα με αυτό καθώς τώρα έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας”.

To Top