Γουέστ Χαμ να την πιεις στο ποτήρι (video)

Με το εντυπωσιακό 4-1 κέρδισε η Γουέστ Χαμ τη Λέστε εντός έδρας, κάνοντας το “2 στα 2” στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αγιόθε Πέρεθ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 26’ σε μια φάση που βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και ο Φορνάλς τελείωσε ιδανικά τη φάση μετά από γύρισμα του Μπενραχμά.

Στο 40’, ο Αγιόθε Πέρεθ έκανε εγκληματικό μαρκάρισμα στον σκόρερ των Λονδρέζων και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Λέστερ με 10 παίκτες.

Τα «σφυριά» ήλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 56’, σε μια φάση που ο στόπερ των φιλοξενούμενων, Σογιουνσού, έκανε τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Αντόνιο, που σέρβιρε με τη σειρά του στον Μπενραχμά για το 2-0.

Η ομάδα του Ρότζερς το… πάλεψε και μείωσε στο 69’ με τον Τίλεμανς να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Η Γουέστ Χαμ καθάρισε στο τελευταίο 10λεπτο και οδηγήθηκε στο 4-1 με δύο γκολ του Αντόνιο (80’, 84’), ο οποίος έφτασε στα 49 τέρματα κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του στην Premier League!

To Top