ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουλιέλμος: “Ο λαός είναι η ψυχή του Άρη! Μας πολέμησαν για τα ban, θα τα βγάλουμε όλα στο φως!”

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος στάθηκε στη δύναμη του Άρη που είναι ο κόσμος του, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια άρσης των ban.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης στο Yellow Radio 92,8…

«Δεν είναι μέρες χαλάρωσης τώρα. Δεν είναι μόνο δική μου προσπάθεια αλλά πολλών ανθρώπων. Ο αρχηγός μας είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου και είναι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε μέσα στην ΚΑΕ Άρης. Ο Σανικίτζε μας βοήθησε πάρα πολύ, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την αξία του Σούλη Μαρκόπουλου και είναι ευτυχία να τον έχουμε μαζί μας. Θα είναι πάντα δίπλα στον Άρη ο κόουτς.

Παλεύουμε με αγάπη για ένα καλύτερο αύριο στον Άρη μας. Το μπράβο δεν αξίζει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους μέσα στον Άρη. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, όμως αυτές οι μέρες είναι του μπασκετικού Άρη. Φέτος κάναμε μια ομάδα που είναι πολύ πολύ καλύτερη και αξίζει συμπαράστασης. Πρέπει να γίνουμε αγκαλιά. Ο Άρης είναι ο κόσμος του, είναι η ψυχή μας. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία ματς που έχουμε μπροστά μας.

Για τα ban: «Πολλοί πολέμησαν τον Άρη στην προσπάθεια άρσης των ban. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με ποιους τρόπους και θα έρθουν στη δημοσιότητα όταν πρέπει, όχι τώρα. Θα τα βγάλουμε όλα στο φως! Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον Γουίβερ αλλά θα τη λύσουμε. Η προηγούμενη διοίκηση και οι προηγούμενες άφησαν πολλές εκκρεμότητες. Εμφανίστηκαν οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια που δεν τις ήξερα».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μία είναι η λύση, να ενισχύσουμε την ομάδα και να τη φέρουμε εκεί που πρέπει να βρίσκεται και εκεί που της αξίζει. Να τελειώσει η χρονιά χωρίς να χρωστάμε πουθενά. Πρέπει το Παλέ να είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια. Ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί, να έχει φέτος το γήπεδο 5 χιλιάδες διαρκείας».

Για το ρόστερ: «Το ρόστερ έκλεισε. Κάναμε μια ομάδα που θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να της δώσουμε να τριπλά λεφτά. Κάναμε τις επιλογές μας με πολλή προσοχή και με μεγάλη καθυστέρηση. Αργήσαμε γιατί γνωρίζαμε παίκτες ιδιαίτερης αξίας θα μπορούσαμε να τους πάρουμε με λιγότερα χρήματα. Αν είχαμε κλείσει το ρόστερ τον Ιούλιο δε θα είχαμε αυτούς τους παίκτες».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν. Όμως δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να πληρώσουν αυτά που θέλει και φυσικά αξίζει ο παίκτης. Αν υπάρχει χώρος στο μπάτζετ της ομάδας ναι. Αλλά αυτή την στιγμή το ρόστερ είναι γεμάτο, οι παίκτες που έχουμε τώρα θα έπρεπε να παίζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε χρόνο και για τα νεαρά παιδιά της ομάδας, έτσι πρέπει να κάνει ο Άρης. Άρα δεν έχω απάντηση, η επιθυμία μας φυσικά θα ήταν ναι να ήταν ο Γιάνκοβιτς».

Για το γήπεδο: «Ανακοινώθηκε νέα διοίκηση αλλά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Γίνεται προσπάθεια να πάρει ο Άρης το Παλέ και δικαιωματικά και ιστορικά ανήκει στον Άρη. Γι’ αυτό θα παλεύουμε συνεχώς. Έχω ενημερώσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα προβλήματα της ΚΑΕ, θέλω να τον ευχαριστήσω και δημοσίως γιατί μεσολάβησε για να λυθούν κάποια θέματα. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε. Το Παλέ πρέπει να “καταλήξει” στον Άρη!».

Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη: «Είναι πολύ καλή η σχέση μας. Ο Λευτέρης ήταν πρώην σύμβουλος. Θα πω “νερό και αλάτι”. Όποιος δεν θέλει το καλό της ΚΑΕ, θα μας βρει όλους μπροστά του. Ο Ερασιτέχνης είναι παράλογο να μην θέλει το καλό. Καλύτερα να μείνουμε στα θετικά, πρέπει να πουλήσουμε 5000 διαρκείας, να βοηθήσουν χορηγικά την ομάδα, να πάρουμε τις νίκες, να κάνουμε ξανά τον Άρη μεγάλο. Δεν τελείωσε τίποτα, τώρα ξεκινούν όλα!».

 

To Top