Φλεβαράκης: «Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Άρη – Δύσκολη έδρα, θα κριθεί στη συγκέντρωση»

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής στο Παλέ με τον Άρη, τονίζοντας τις δυσκολίες για την ομάδα του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη: «Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη σεζόν, χωρίς να υποτιμάμε παιχνίδι πρωταθλήματος, ειδικά όταν στο ξεκίνημα πρέπει να παίξεις με τον Άρη.

Γνωρίζω αυτά τα παιχνίδια σε πολλές εκφάνσεις, αλλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να πούμε πολλά, για τον Άρη δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να δείξουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει σε ομαδική δουλειά, σε ένα τεστ χαρακτήρα, απέναντι σε μια δύσκολη έδρα.

Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ, σίγουρα πλεονέκτημα έχει η γηπεδούχος ομάδα, αλλά θα κριθεί πιο πολύ στη συγκέντρωση και το πώς θα αντιδράσει η κάθε ομάδα στα δύσκολα κομμάτια που θα εμφανιστούν στον αγώνα».

Αν θα υπάρξει καλύτερο θέαμα στο ντέρμπι από τα προηγούμενα παιχνίδια:

Η κατάσταση των δύο ομάδων προδιαθέτει για το χειρότερο, για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς έχουμε παιδιά που τρέχουν πολύ και αρέσκονται στην επίθεση, και η λογική μας είναι να πάμε σε παιχνίδι πολλών κατόχων που θα ανεβάσει το σκορ. Δεν μπορούμε να δώσουμε μια πιο ασφαλή πρόβλεψη για το πως θα κινηθεί το παιχνίδι κατά την διάρκεια του».

Για την ατμόσφαιρα του Παλέ και αν μίλησε στην ομάδα του για τον κόσμο:

«Σίγουρα πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να βάλεις τους νεοφερμένους στο κλίμα, αλλά πρέπει να γίνεται με μέτρο, ώστε να μην τους φορτώσουμε με πίεση και άγχος, ώστε να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι».

To Top