ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουλιέλμος: “Τα ban θα μηδενίσουν πριν την έναρξη της σεζόν”

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εμφανίστηκε όχι απλά καθησυχαστικός, αλλά βέβαιος ότι τα ban θα… μηδενίσουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε δηλώσεις που έκανε στο Yellow Radio τόνισε μεταξύ άλλων πως “τα ban πριν την έναρξη της σεζόν θα μηδενίσουν… Νωρίτερα από το πρώτο τζάμπολ. Μην ανησυχείτε, δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Τίποτα δεν είναι απλό και η ομάδα αυτή έχει ανάγκη από τον κόσμο της, από τους Αρειανούς. Όποιος δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να αγοράσει ένα φθηνό διαρκείας. Ας έρθει ο Αρειανός να αγκαλιάσει την ομάδα, γιατί ο αριθμός των διαρκείας δεν με κάνει εμένα περήφανο.

Φέτος θα κάνουμε ομάδα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Να ξανακάνουμε ωραίο το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Να φεύγουμε από το Παλέ με χαμόγελο”.

Ρωτήθηκε για το θέμα Πετσάρσκι και απάντησε: “Ο Πετσάρσκι αν έρθει, θα έρθει σαν Έλληνας. Το παιδί θέλουμε να έρθει, είναι χαρισματικό και θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του για 2-3 χρόνια και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Είναι δικό του θέμα, ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει…”.

Πρόσθεσε πως “αν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε, η ομάδα θα έχει εκπλήξεις. Σε κάποιο βαθμό πρέπει να στηρίξει ο Αρειανός, πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα του. Δεν υπάρχει η εναλλακτική “ας τα βάλει ο Γουλιέλμος”. Εγώ δεν στερούμαι; Τα στερούμαι, δεν ειμαι εκατομμυριούχος να πετάω χρήματα. Όμως ο Άρης είναι ο κόσμος του. Περιμένω η στήριξη του κόσμου να έρθει τώρα, να έχουμε 1.500 διαρκείας. Είναι μακριά ακόμα αυτό το νούμερο…”.

To Top